Hopp til hovedinnhold

Looserface 4 life

Oh happy dayyyy! Været er helt vilt fint, og det enseste jeg vil, er å legge meg på et teppe i solen. Problemet er jo bare at JEG IKKE HAR VENNER! Nå har jeg ringt alle vennene jeg har tilgjengelig, og med hånden på hjertet, så er det fem stykker.Jeg ringte til og med mamma og spurte om hun ville komme å møte meg i byen! Men neidaa. Jeg er så sykt loooser. Så nå skal jeg opp på festingen og leve viggo-life. Oppturen er at jeg heldigvis får druknet alle sorgene i kveld.På torsdag hadde jeg et par venner da.. Var ute med Robin og Bugge + Alex og litt ymse. Var først på åpningen av uteplassen til Onkel Donald og senere på Skaugum. Hyggelig det. Kanskje Robin og Bugge skal bli de nye bestevennene mine? her er bildene hvertfall:

Skaugum

Kunst på Skaugum…………………………….

Robin og Alex

Partybilde

Bugge og meg

Jeg ville ikke legge meg!

Les mer