Hopp til hovedinnhold

LOL! Stonermagi med Kenny Powers.

(Universal)

Det er mange som elsker (å hate) Danny McBrides uspiselige karakter i HBOs Eastbound & Down, og mens vi venter på hva som dessverre ser ut til å bli den siste sesongen i eventyret om Kenny Powers, kan vi by på en glad-nyhet.

McBride har tatt med seg manusforfatter Ben Best og regissør David Gordon Green fra Eastbound for å lage nok en skrullete komedie. Ved siden av Nedenom og hjem (som serien heter på norsk) jobbet Green og McBride sammen på filmen Pineapple Express fra 2008, som også hadde James Franco i en av hovedrollene.

Det er nettopp denne gjengen som står bak Your Highness, en ny film med USA-premiere i april. Morogutta har også fått drahjelp fra Oscar-vinner Natalie Portman og hipster-favoritt Zooey Deschanel (Weeds, Yes Man) for å lage nok en hyllest til personligheter en kanskje ikke bør hylle.

Fortsetter under klippet.


Your Highness ser ut til å være en slags stoner-fantasy-komedie. Kategorien virker like sannsynlig som et kjærlighetsbarn mellom Tolkien og Cheech & Chong, men allikevel så sitter vi altså her med noe som ser ut til å være magisk infantilt. Enda ikke helt overbevist? Ta en titt på den nye «red band»-traileren fra i går, som inneholder mer lavpannet herlighet.

Historien er altså at prins Fabious (Franco) vakre brud (Deschanel) blir kidnappet, og sammen med sin totalt udugelige bror (McBride) legger de ut på eventyr for å redde henne. Lettbeint? Ooh ja, men hvem bryr seg når filmen har en så solid cast – og Natalie Portman har på seg så lite klær. Ja da, bare spill av traileren(e) igjen, ingen kommer til å dømme deg.

Your Highness dukker opp på norske kinoer 8. juli.
En av HBOs mest funny serier: Nedenom og hjem

Nyeste saker fra 730.no

Les mer