LOL: Se privat mail fra Channing Tatum til Sony-sjefene

16. des 2014 kl. 00:00
FUNNY IRL (UIP)
FUNNY IRL (UIP)


Datasnokingen hos Sony spredde epost som gjorde at flere ansatte, inkludert ledelsen, måtte unnskylde seg for å ha skrevet ufine ting om andre. (Karma er en bitch?) Noen personer blir dog satt i flottere lys.

For eksempel korrespondansen mellom Sony-sjef Amy Pascal og George Clooney i kjølvannet av Monuments Men, som George regisserte, skrev og produserte selv. Filmen fikk lusen kritikk, og ifølge The Independent forteller sølvreven at han ligger søvnløs om natten fordi han gruer seg til responsen.


– Jeg trenger beskyttelse fra alle anmeldelsene. La oss bare gjøre (filmen) til en hit. Jeg har ikke sovet på 30 timer, og klokken er 7 om morgenen, skriver George.

Amy svarer at Sonys beskyttelse er at de skal tjene penger for ham, noe hun kaller «den beste hevnen».

Jeg beundrer deg, Amy, svarer 53-åringen.

Du er bokstavelig talt den eneste studiosjefen som elsker filmer. Jeg frykter at jeg har skuffet dere. Det var ikke intensjonen. Jeg beklager, jeg har bare mistet teften. Hvem visste? Jeg skal ikke gjøre det igjen.

Fin fyr.

En annen kar (eller om du vil; dude) som man nesten vet er kul i det virkelig liv, er Channing Tatum. Noe hans epost underbygger. Etter at 22 Jump Street slo premiererekorden for en komedie med aldersgrense 17 år i USA (R-rating), som tidligere tilhørte Ted, så skrev skuespilleren denne joviale mailen til sine sjefer hos Sony. Via Vulture:

(Vi håper han brukte kopier/lim inn.)
 
Litt mindre koselig info fra hackingen: Gjett hvilken superstjerne som fikk minst betalt for American Hustle?

Kun koselig: Se Channing Tatum posere med norske jenter i Oslo