Hopp til hovedinnhold
The Kardashians episode 105 - Who is Kim K? Disney+
The Kardashians episode 105 - Who is Kim K? (Hulu/Disney+)

The Kardashians S1E5 recap: Who is Kim K?

The Kardashians episode 5 fra sesong 1 oppsummeres av 730.no.

Episoden «Who is Kim K?» hos Disney+ starter selvfølgelig med superstjernen Kim K. Nå leser hun til advokateksamen – og er stresset. Hvis hun stryker på denne eksamen igjen, er drømmen hennes om å bli advokat over. Kimberly forteller at hun fyller 41 år i dag, men at hun dropper bursdagsfeiringen for å pugge. I fjor hadde hun en stor fest som resulterte i at hun ikke leste nok og endte opp med å stryke på eksamen.

Rett etter at Kim forteller at hun vil være i fred for å lese, ser vi flere fancy biler komme rullende inn på parkeringsplassen til kontoret til Kim. Mamma Kris har fikset en overraskelseslunsj for datteren, hvor hun har invitert hennes nærmeste venner. Kim kommer inn på kjøkkenet og blir møtt med en gjeng som skriker «SURPRISE». En overrasket Kim blir rørt over å se sine nærmeste. Men også litt irritert.

– Du kunne i det minste bedt meg sminke meg i dag, sier hun til Khloé.

Helt ærlig, jeg skjønner 100 prosent hva Kim mener.

De får mat fra Kims armenske favorittrestaurant. – Du vet du har klart det når du får bursdagsmelding fra Madonna, sier hun plutselig. Selv om vi alle vet at Kim egentlig skulle ønske hun kunne snikskryte om at hun hadde fått bursdagsmelding fra Beyoncé.

Khloé er i sprudlende humør og snakker om en fyr hun crushet på før som så ut som en «en hot plast-Ken-Barbie-dukke». – Han hadde definitivt ikke big dick energy, informerer hun. – Kanskje han hadde store baller? Men jeg vil ikke ha BBE [Big Balls Energy]. Jeg tar gjerne BD [Big Dick] hele dagen lang. Hva skal ballene gjøre for meg? Liten penis med store baller er dødsflaut, forklarer Khloé.

Walt Disney må snu seg i graven.

Khloe Kardashian big dick energy big balls energy bde bbe The Kardashians S1E5 recap Who is Kim K 730no Chioma Anugweje

(Hulu/Disney+)

Kris er på besøk hos Kourtney, og sier at hun ikke kan tro at Kourt er forlovet. En fyllesyk Kourt er dramatisk når hun forteller en historie om at hun tråkket på forlovelsesringen, og at den er på reparasjon. Både Kris og jeg synes at denne historien er underwhelming. Så snakker de nok engang om hvor enestående kjærlighet Travis Barker har for Kourtney. Scott er samtaleemne nok engang, og Kris sier at hun må snakke med ham. Kourt er lei av å snakke om Scott. Det skjønner jeg godt.

I dag er den store dagen!

Kim skal endelig ta eksamen på nytt. Kris og Kim spiser frokost, og Kris sier en bønn for Kim. Hun ber om at Gud sender engler som hjelper datteren å klare eksamen. Kim forteller at grunnen til at hun begynte å studerer jus, er fordi hun vil lære mer og kunne hjelpe mennesker. Så begynner det å handle om at hun ville bevise noe for seg selv, og at folk «ikke respekterer en realitystjerne med en sextape». – Jeg har alltid måtte krige mot denne stigmatisering, forteller hun… You tell’em, Kim!

Kourtney Kardashian The Kardashians S1E5 recap Who is Kim K 730no Chioma Anugweje

(Hulu/Disney)

Dagen etter eksamen sitter Kim og Kourtney og snakker.

Kourt spør hvordan det gikk. Kim sier at hun tror det gikk bra, men at hun kommer til å bli flau og ydmyket hvis hun stryker igjen. Kourt spør hvordan det går med Kanye. Kim sukker og sier at Ye hadde et intervju i går hvor han sa at Saturday Night Live fikk henne til å si at hun tok ut skilsmisse fra ham. Så ser vi klippet hvor Kim lowkey disser Kanye på scenen på SNL.

Ye fortalte at han aldri leste monologen til Kim i forkant, selv om hun ga ham utskriften for at han skulle få godkjenne. Så ser vi et klipp av Drink Champs-intervjuet hvor Kanye sier at han ikke har sett skilsmissedokumentene og at de egentlig ikke er skilt. Kim sier at Ye ikke vil skilles og at han ikke kommer til å underskrive papirene.

Kim sier at hun alltid har vært superbeskyttende ovenfor Kanye, og derfor deler hun ikke mye om de negativene tingene som har skjedd mellom dem. Og derfor er han nesten ikke med i serien. Kim sier også at hvis hun sier noe, blir hun dratt på nettet. – Men når Kanye lager en sang om oss, sier alle at det er fantastisk og at han er så kreativ som uttrykker seg selv via musikken, etc., forteller hun.

Personlig tror jeg ikke at Kim dropper å fortelle om ting for å beskytte Kanye. Men at det er mer for å beskytte seg selv. Fordi Ye kjenner til alle hemmelighetene til Kim og familien.

– Kanye stylet alle antrekkene mine for SNL, men jeg stylet meg selv for Wall Street Journal Innovator Awards, forteller Kim. Her vant hun innovatørprisen for SKIMS. Men Ye synes hun gjorde en elendig jobb med stylingen. – [Kanye] ringte meg og sa at karrieren min er over. Og så viste han meg et bilde av Marge Simpson som hadde på noe lignende, sier Kim.

Kourtney er sjokkert over det hun hører. Og det er jeg også! OMGGGG… Kanye er noe annet loooooool… 

Kim Kardashian Marge Simpson Kanye West Wall Street

Ikonet Marge Simpson (Fox)

Vi er i Miami med Kendall og venninnen Hailey Bieber.

Her koser de seg med en cocktail-miks av forskjellige vitaminer intravenøst. Kendall sier at dette er en morsom dag for dem. Veldig hyggelig å se Ken igjen… Men for en unødvendig scene?

Kendall Jenner Kourtney Kardashian Travis Scott The Kardashians S1E5 recap Who is Kim K 730no Chioma Anugweje

The Kardashians (Hulu/Disney+)

Så går vi kjapt tilbake til Los Angeles, hvor Scott og Kris er ute og spiser lunsj. Kris forteller Scott at dette er bursdagslunsjen hennes, og spør om han har med gave til henne. En overrasket Scott sier… – HVAAA!!? Kris Jenner hadde aldri hatt bursdagen sin på et så basic sted, mener Scott. Kris avslører at hun faktisk skal ha en bursdagsmiddag, Scott sier at familien ikke inviterer ham på halvparten av tingene de gjør. – Jeg er skuffet fordi jeg ikke blir inkludert, sier han.

Igjen snakker Scott om det at han ikke vil miste familien. Scenen gir meg déjà vu. Hvor lenge skal de dra denne storylinen…?  Jeg forstår at dette er den eneste familien Scott har nå, men han oppfører seg om om han ikke har gått videre med livet sitt etter at det ble slutt med Kourtney. Som om han sitter hjemme og venter på henne?

Kris ender opp med å invitere Scott til bursdagsmiddagen sin, selv om hun synes at Scott må skjerpe seg når det gjelder denne situasjonen. Hun ber ham vokse opp. Jeg er helt enig.

Kris Jenner The Kardashians S1E5 recap Who is Kim K 730no Chioma Anugweje

The Kardashians (Hulu/Disney+)

Nå er vi i skapet til Kim. Teamet hennes ser på at hun prøver å finne antrekk til bryllupet til Simon Huck og Phil Riportella. Som vi møtte i forrige episode og i Paris Hiltons bryllup. Kimberly sliter med å finne antrekk og sin personlige stil uten hjelp fra Kanye. Kim sier at hun har alltid vært tilknyttet noen, enten det har vært med søstrene eller Kanye.

The Kardashians S1E5 recap Who is Kim K 730no Chioma Anugweje

The Kardashians (Hulu/Disney+)

– Hvem er Kim K?, undrer Kim 🤔

Scott kommer plutselig på besøk med en kompis, og Kim forteller han at hun er usikker på hva hun skal ha på seg og spør om tips. Scott sier det er bra at Kim bruker denne tiden til å finne seg selv igjen. Kim skal holde en tale under generalprøven til Simon og Huck og tester en av vitsene hun skal si til Scott. Vitsen går sånn her: – Jeg elsker homofile bryllup! Jeg har ikke vært i et siden mitt andre bryllup, sier Kim og ler.

Scott er overrasket og ler og sier han elsker vitsen. Jeg syntes vitsen er såååååå tacky… Kris Humphries har uttalt seg lite om Kim etter ekteskapet. (Hun tok ut skilsmisse etter 72 dager, og ble sammen med Kanye mens hun fortsatt var gift.) Mens Kim har snakket masse om forholdet, og bruker det altså fortsatt som en storyline. SMH… Vi får se antrekket Kim velger til generalprøven for Simon og Phil sitt bryllupet. Det ser ut som et antrekk Kanye kunne valgt for henne. – De kommer til å like deg for den du er. Ikke for det du har på deg, sier Scott til Kim. For så å legge til at han åpenbart bare tøyser.

Kris har bursdag og hun starter dagen med å filme promoer til den nye realityserien The Kardashians. (Et meta-innslag.) Hun forteller at dette har vært en stor uke for henne, fordi hun har endelige flyttet inn i det nye huset sitt. Kris spør Kourtney om det er greit at Scott kommer på bursdagsmiddagen i kveld. Kourtney er så over hele dette samtaleemnet. Altså Scott. Det skjønner jeg. Kourt sier at hun bare vil at mammaen skal være lykkelig på bursdagen sin, og at hun kan invitere hvem hun vil. Kris sier hun tar det svaret som at det er greit at Scott kommer.

kim kardashian kanye west pete davidson The Kardashians S1E5 recap Who is Kim K 730no Chioma Anugweje

The Kardashians (Hulu/Disney+)

Nå er det endelig bursdagsmiddagen til Kris, og hun sier hun har gitt seg selv den ultimate bursdagsgaven: Et nytt hus.

Vi får se en house tour av det nye huset – som er NYDELIG. Gjestene har ankommet, og Kardashian-bestie Ellen Degeneres og kona Portia de Rossi gratulerer Travis og Kourtney med forlovelsen. Nå skjer det noe… Plutselig får serien dramatisk musikk fordi Scott kommer. Herregud, så spennende! Hva tror vi kommer til å skjer? Kommer Scott til å ignorere Travis? Eller kommer de til å slåss? Kris åpner døren for Scott, og stemningen er literally til å ta og føle på.

Kourtney ser på Travis. Trav ser på Kourt. Ingen sier noe. Men blikket deres sier at de er like lei av denne Scott-storylinen som jeg er. Khloe kommer bort og gir Scott en klem. Kourt sier at det er bra at de alle er i samme rom. – Gratulerer, bro, sier Scott til Travis og gir ham en klem. Så sier han gratulerer til eksen og klemmer henne også. Et veldig udramatisk øyeblikk. Dessverre. Khloé sier at dette er så kleint for de andre søstrene også, fordi alle er involvert i sagaen om Travis, Kourtney og Scott.

– Vi vet ikke hva vi skal gjøre, vi prøver bare å være respektfulle overfor alle sine nye liv 🙂

Scott spør Kim hvordan gikk i går og sier at han prøvde å facetime henne. Kim smiler lurt og sier at hun var opptatt. Vi ser et klipp av Kim som sitter i sync, og produsenten spør hvem hun tekster med? Rimer navnet på «feet»? Kim ler. Jeg håper vi får se masse av forholdet til Pete og Kim i løpet av sesongen. Jeg vil se dynamikken og kjemien deres. Scott forteller gruppen at han bare har hørt fine ting om fyren. Det samme sier Ellen DeGeneres. Vi vet jo alle hvor «snill» Ellen angivelig er… At Ellen sier at en person er bra betyr ikke så mye… Under kvelden så får vi se noen klipp av bestemor MJ og bror Rob. Godt å vite at de også finnes i dette Kardashian-universet. Men hvor er Kylie og Kendall i kveld?

kim kardashian kanye west pete davidson The Kardashians S1E5 recap Who is Kim K 730no Chioma Anugweje

The Kardashians (Hulu/Disney+)

Kourtney og Travis går litt til siden og kysser. Trav hvisker til Kourt at han elsker henne. Hele rommet ser på at de kysser, og Kris hvisker til gjengen at «Scott er rett der borte». Kris forteller at det er første gangen han ser dem kysse.  Kourt sier at hun ikke visste at alle drev og så på dem. Hun trodde ingen kunne se dem. Okay… Under middagen driver Kourtney og mater Travis, og det ser ut som om Scott har lyst til å dra hjem. Scott påstår han er lykkelig for Kourtney, som har funnet en mann som elsker henne, og at hun fortjener det. Khloé gir en søt bursdagstale under middagen til Kris.

Kendall ringer mamma Kris fra Miami og spør hvordan bursdagen var.

Kris sier den var helt fantastisk og at de hadde det så gøy. Scott var til og med der. Kendall sier «HOLD KJEFT, hvordan var det!?» Ken svarer selv at Travis og Scott har trengt å møtes for å bryte isen. – Det er det jeg også tenkte, det gikk veldig bra, sier Kris. Kendall snakker om hvor glad hun i Scott. Hun har kjent ham siden hun var liten og han er bokstavelig en bror for henne.

Kris sier at Travis også fortjener ros fordi han behandlet Scott så bra. Jeg synes det er fint at Kris nevner det fordi Travis har all rett til å være frekk mot Scott. Vi har ikke glemt hvordan Scott tekstet eksen til Kourt, Younes Bendjima, og snakket dritt om Kourt og lowkey om forholdet deres.

Malika Haqq Khloe Kardashian big dick energy big balls energy bde bbe The Kardashians S1E5 recap Who is Kim K 730no Chioma Anugweje disney pluss norge

(Hulu/Disney+)

The Kardashians er tilbake i LA.

Khloé ankommer et møte med bestie Malika Haqq, mens vi får høre Stella Mwangi og singelen hennes «Queen». Låten kler ikke Khloé, men det er gøy med norsk musikk i The Kardashians. Malika spør hvordan det går med Tristan. Eller som hun referer til ham som: «Faren til datteren din.» LOL… – Tristan har det bra, sier Khloe. Han er i Sacramento. Khloe gleder seg fordi han kommer til byen snart og da kan hun vise ham det nye huset hennes som snart er klart. Khloé forteller at hun og Tristan akkurat nå er «veldig lykkelige sammen» og at han er hennes «bestevenn».

Yikes! Når man vet det man vet… Jeg tror ikke Tristan sier at Khloe er hans bestevenn. Khloe sier at de har det SÅ gøy sammen og han prøver SÅ hardt. – Han går i terapi, gjentar hun… Wow, Khloé elsker å si det der… ☠️ Dette er nok den beste beste scenen i hele episoden, fordi Khloe har null peiling. Khloé og Tristan bærer virkelig denne serien.

Kendall besøker mamma.

Hun sier at hun har skyldfølelse fordi hun gikk glipp av bursdagen. Okay, Kendall. Men hvorfor var du ikke der? Fordi du måtte ta vitaminer i Miami med Hailey…!? Vi vil gjerne vite hva som var viktigere enn mammas bursdag? (Og igjen; hvor er Kylie?)

kendall jenner cucumber agurk the kardashians recap 730no

Øyeblikkelig klassisk The Kardashians-scene med Kendall Jenner som selv kuttter en agurk (Hulu/Disney+)

Kendall sier at hun eeelsker det nye huset til mamma. Kris spør om hun er sulten og om hun skal få kokken sin til å lage noe mat til henne. Kendall sier hun fikser maten selv, hun skal bare ha litt snacks. Kenny begynner å skjære tynne agurkskiver og forteller at hun er redd. Kris spør igjen om kokken skal gjøre det for henne, men Ken sier nei. – You go girl!, sier Kris stolt til datteren sin, som altså lager maten sin helt selv. Dette er en veldig rik scene.

Scott kommer på besøk og lurer på hva som skjer på Thanksgiving. Kan han komme eller har han blitt bannlyst? Kris sier at de tenker å ha det i Palm Springs. Kris sier at han er invitert, men at det ikke er noen flere ledige soverom, så han må sove på rommet med Kourtney og Travis de må finne ut av det. Scott blir irritert. Igjen klager han og mener at familien gir ham rødt kort.

Kendall Jenner kim kardashian kanye west pete davidson The Kardashians S1E5 recap Who is Kim K 730no Chioma Anugweje

The Kardashians (Hulu/Disney+)

Så kommer enda en unødvendig lang samtale om at Scott føler at familien ikke prioriterer ham.

Scott sier han er spesielt skuffet over at Kendall hadde en bursdagsmiddag hvor han ikke var invitert. Scott og Kendall ender opp med å krangle skikkelig. Det virker veldig ekte… Kendall sier at hun alltid kommer til å prioritere søsteren hennes, at det var en veldig intim middag med noen få venner. Hun vil ikke gjøre Kourtney ukomfortabel. Kendall og Scott går frem og tilbake og krangler videre. Kendall reiser seg og går i protest fordi hun er så oppgitt over Scott, som kontinuerlig avbryter henne. Jeg synes det er bra at Kendall tar hensyn til søsteren sin. Scott må ta seg en stor bolle. Kris føler at Scott liker å sette seg i offerrollen. Jeg er helt enig.

Denne episoden har for mange scener som er underwhelming. I teaseren for neste episode forsetter Kendall og Scott kranglingen. Vi ser Khloé og Tristan trene sammen, i et klipp som allerede er viralt. Khloe sier at Scott aldri kommer til å dra… Kanye aldri kommer til å dra… – Det virker som om du aldri kommer til å dra, sier hun til Tristan. Han svarer: – Det er mer som at du aldri kommer til å dra fra meg.

OMGGGG TRISTAN JEG SKREEEEK LOOOOOL

Kourtney og Travis er tilbake på klinikken for å se om IVF-behandlingene funket. Vi får vite om Kim bestod eksamen. Spennende! Selv om vi vet hvordan det gikk.

Her oppsummerer jeg forrige episode:

The Kardashians S1E4 recap: We’re Celebrating Sex

Nyeste saker fra 730.no

Les mer