LOL-hunks: Odda & Henrik

24. jun 2011 kl. 00:00
HJELP: HENRIK, MARTE GERMAINE CHRISTENSEN, JENNY SKAVLAN OG ODDA (RICHARD ERIKSEN/TAPPELUFT)
I disse dager er det få i Norge som har mer damer enn Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson. Etter seg. Ikke så rart; De to 30-åringene har tross alt levert en gedigen dose kvalitetsgjøneri via Torsdag kveld fra Nydalen. I neste måned er den liflige duoen kinoklare i Hjelp, vi er i filmbransjen, hvor de spiller to kompiser som bestemmer seg for å late som de lager film, for å kapre drømmedama som de lurer til å stille på audition.

Ødeleggelsesalarm:

– Jeg kliner med Marte Germaine og Julia Schacht, røper Odda i neste nummer av mag.

– Jenny var kjempeflink til på kline, og nå kunne jeg sagt noe mer, men det skal jeg ikke. Hun er flink til å twitre også. Vits ferdig.

Odda, som nylig slanket seg 10 kilo for innspillingen av Kon-Tiki, er også en hot mikroblogger, noe som ofte angivelig stikker en kjepp i samleiehjulene på byen.

– Henrik får veldig mange jenter, mens jeg får mest oppmerksomhet fra gutter som følger meg på Twitter. De vil være gærne, frekke og rølpete. Det blir litt i overkant slitsomt når de er fulle i tillegg, forklarer den nesten to meter høye lysluggen.

– Når du har twitret over 20.000 tweets, så skjønner du at Odda får mange mannlige fans, backer Henrik, før han begynner å frese som en sint, sassy katt når MILF-hunter (neida, joda) Odda forteller hvorfor de sjeldent takker ja til like damer.

– Det er fordi jeg ikke faller for 15-åringer, og Henrik ikke faller for 40-åringer.

Fortsetter nedenfor traileren. (Norsk film <3)


Pupper er de dog begge glad i.

Henrik: – Jeg elsker jenter med store pupper og små pupper. Jeg liker silikonpupper også. Herregud, jeg liker pupper!

Odda: – Saltvannsimplantat er bedre. Men arret under puppen er ikke så fint… Jeg liker utviklingen. Saltvannsjusterte kjønnslepper og jenter som setter ny jomfruhinne hver helg. Jeg gleder meg til det fenomenet blir populært. Det begynner hos vestkant-chicks. Få på dem en ny hinne, så tenker han: «I was your first.» Hadde jeg vært jente ville jeg gått for det.

For mer tips til piker og generell koseprat med Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson, sjekk ut nye nummer av mag fra og med mandag. Hjelp, vi er i filmbransjen! er laget av Patrik Syversen og Nini Bull Robsahm, og har premiere 22. juli.
Se også: Odd-William med viral oppsving for norsk gategutt (video)