Hopp til hovedinnhold
YES MAN (SANDREW METRONOME/WARNER BROS.)

Lokket flest ut av julesofaen

Den ekstra positive komedien Yes Man ble litt mindre populær enn ventet, men er likevel helgens mest sette film på kino i USA. 18 millioner dollar i billettinntekter kvalifiserer til en amerikansk førsteplass for Jim Carrey.
Dette er bedre enn 46-åringens seneste «seriøse» forsøk, fjorårets thriller The Number 23 (som gav ham en Golden Raspberry-prisen for årets dårligste skuespiller), men er langt fra for eksempel Fun With Dick And Jane og Bruce Almighty som ble sett av 10 ganger så mange i USA i sine premierehelger.

I sin nye film har Carrey rollen som Carl Allen, en kjip, negativ fyr som kontinuerlig møter mer motgang enn oppsving. Men etter at han blir med på et kurs for å få personlig hjelp, skjer det store ting basert på ett enkelt ord: Ja. Noe han må alltid svare i et helt år, som gjør livet til en dans på roser, med karrieresuksess og hell med damene. Noen av kvinnene som er med er blant andre Molly Sims fra serien Las Vegas og Sasha Alexander fra Mission: Impossible III.
Dessverre kan det naturligvis skli ut hvis man blir med på alt som byr seg, noe Carl etterhvert får erfare.

Yes Man har premiere i Norge 2. juledag.

Smakebiter fra Jim Carreys nye komedie:

Rhys Darby, som har på seg navneskilt med «Norman» i traileren overfor, er moromann i HBO-serie fra New York.

Jim Carreys neste film er I Love You Phillip Morris, som er basert på en sann historie: Carrey har rollen som Steven Russell, en gift familiefar som ender i fengsel, hvor han forelsker seg i sin cellekamerat, spilt av Ewan McGregor.

Da sistnevntes rollefigur blir satt fri, ender Russell opp med å rømme fire ganger.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer