Hopp til hovedinnhold
GUTT SOM ANGRER (ABC) 

Logan Paul: – Jeg er en bra fyr som tok en dårlig avgjørelse

GUTT SOM ANGRER (ABC) 

Logan Paul har nok hatt en tyngre januar-måned enn de fleste av oss. I ettermiddag norsk tid gjorde YouTube-stjernen sitt første (avtalte*) intervju etter Japan-turen for nesten en måned siden. 

(*TMZ har stoppet han et par ganger på LAX, men da har han bare sagt ting som «alle fortjener en ny sjanse» + avslørt at levebrødet hans i YouTube-pausen er merch.)

22-åringen ble som kjent hatet verden over etter at han filmet en død mann i den såkalte «selvmordsskogen» i Japan.

Kritikken haglet fordi det er respektløst ovenfor offeret og hans familie, men og fordi fansen hans, som i hovedsak består av barn, fikk den hengte mannen rett i fleisen via thumbnail-bildet på YouTube. 

ÅRETS HALLOWEEN-KOSTYME (SKJERMBILDE/YOUTUBE)

I sitt første ordentlige intervju etter hendelsen forteller Logan Paul nå til Good Morning America at han er et godt menneske som tok en dårlig avgjørelse. 

Ohio/California-gutten forteller også at «bokstavelig talt flere millioner» nå uttrykker ønske om at også han skal begå selvmord. 

Logan forteller at idéen bak Japan-videoen var «å lage nok en gøy vlog». Programlederen spør om han ikke tenkte seg om to ganger da de klippet filmen i etterkant, men YouTube-giganten hevder fortsatt at han ville sjokkere seerne for å øke oppmerksomhet rundt selvmord.Artigper sier at han nå vil tenke seg om et par-tre ganger før han legger ut en kontroversiell video til sine 16 millioner følgere. Se innslaget via GMN GMA: 


Bonus:

I går fikk Logan Paul litt Insta-hat fordi han indirekte sammenlignet sitt selvforskyldte oppstyr med det Jesus gikk gjennom… 

Via Cardi B: Trenger du noen å prate med kan du ringe Mental Helse døgnet rundt på 116 123, eller Kirkens SOS på 22 40 00 40. Du kan også chatte på kveldstid her.

Etterlatte og berørte ved selvmord kan kontakte organisasjonen LEVE.


Se også: Logan Paul vender tilbake til YouTube

Les mer