Hopp til hovedinnhold
VM I FML (MTV)

Livet som velhengt nerd

Piloten til The Hard Times of RJ Berger starter med at 15 år RJ (Paul Iacon) ligger i sengen og polerer raketten mens han gnir fingeren på sin blyanttegning av en jente på en drage. Samtidig som han kommer i mål, kommer moren inn. Senere ler hun og forteller om episoden i en middag med familievenner, med RJ ved bordet.

Ikke uventet: På skolen er vår venn det omvendte av hot, og mens han må høre på sin corny kompis Miles Jenner (Jareb Dauplaise) fable om hvordan de skal få seg damer, piner han seg selv ved å fantasere om baben Jenny Swanson (Amber Lancaster), kombinert med å kontinuerlig bli plaget av skolens sportshelt Max Owens (Jayson Blair), og forfulgt av klengete Lily Miran (Kara Taitz).
Fortsetter nedenfor.
RJ-DRØMMEJENTA JENNY ALIAS AMBER HAR VÆRT MED I ENTOURAGE (MTV)

Det er dog noe anatomisk unikt ved RJ, som blir avslørt da han mister buksen under en basketballkamp – og som gir ham en form for respekt; Raketten hans er GEDIGEN.

Seriens første, funny episode har premiere på MTV søndag kveld klokken 19:00.


Tidligere på kvelden har MTV norgespremiere på andre sesong av The City med den New York-baserte moteløven Whitney Port, og den seneste sesongen av The Hills – som ble den siste – med blant andre dramaaaatiske scener med sextapeaktuelle Heidi Montag.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer