Hopp til hovedinnhold
RI SVINGER SEG FOR JONATHAN, SOM ER ELDRE ENN SKAVLAN, UTEN AT DET VIRKER SLIK (ITV1)

– Livet som single er veldig oppskrytt :(

RI SVINGER SEG FOR JONATHAN, SOM ER ELDRE ENN SKAVLAN, UTEN AT DET VIRKER SLIK (ITV1)

– Livet som single er så oppskrytt. Det suger, sier Rihanna til britiske Jonathan Ross i videoen nedenfor.

– Du vil ikke leve livet ditt og så møte noen; du vil dele livet ditt med noen. Det savner jeg nå.

Den snart kinoaktuelle 24-åringen, som rocker merket Boy London fra topp til knærne (med en cap som ser ut som den kommer med påfestet blond parykk), forteller også at de mest populære, kvinnelige stjernene kniver seg i mellom.

– Det vil alltid være konkurranse, og det er derfor jeg føler at kvinner er så dominerende i musikk akkurat nå, fordi vi er veldig konkurrerende og vi hater å se en annen kvinne gjøre det bedre enn oss. Det irriterer oss veldig. Dere gutta har egoer, våre egoer er større. Vi er bare flinkere til å gjemme dem.
 
Barbaderen fremfører også «Talk That Talk», det Stargate-produserte tittelsporet fra sitt seneste album. Her uten Shawn.

– Det er første gang vi gjør en låt med Jay og Rihanna sammen, faktisk så er dette første gang Jay gjør noe på våre beats. Det er på høy tid, fortalte Tor Erik fra Stargate til 730 kort tid etter at de gjorde låten.

– «Talk That Talk» er en mid-tempo banger med harde trommer, møkkete synther, og med Rihanna og Jay på sitt beste. Vi er veldig fornøyde med låten, og verset til Jay er helt vilt. Det er forøvrig Rihannas vers også.

PS: I sommer får Rihanna se en av Norges mest kjente turistattraksjoner!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer