– Livet er flyktig og vi skal bare dø!

10. mai 2016 kl. 00:00

730 x Paperboys-Vinni og Gunnar Greve.

Et bilde publisert av @gunnargreve (@gunnargreve)


Å hoppe etter Ina Wroldsen er ingen enkel sak, men Paperboys leverte en solid opptreden av «Go Ahead» under helgens Idol-sending. Sporet sniker seg i skrivende stund oppover Spotify topp 50, så vi tok en kjapp prat med hovedpersonen selv + manager, dommerpanel-kollega og bestekompis, Gunnar Greve. 

Vinni, jobben din er jo å kommentere opptredenene til de unge deltagerne. Følte du ekstra på presset da du da skulle stå på samme scene? 

– Ja det må jeg nesten innrømme at jeg gjorde, har jo lata som jeg veit hvordan det gjøres i månedsvis nå. pluss at Ina hadde jo lagt lista uoppnåelig høyt med sin opptreden uka før, så jeg kjente litt på det. men samtidig er det vel 17 år (fo real) siden vi gjorde vår første tv-opptreden, så kanskje jeg egentlig veit hvordan det gjøres allikevel.

Se helgens Idol-gig her: 

Fortsetter under
«Go Ahead» er en svær singel. Har den vært viktig for deg? Hva betyr teksten for deg rent personlig?

– Det er ikke den mest personlige låta så det er vanskelig å kalle den veldig viktig i den forstand, men alle låter jeg er med på er viktige for meg. hehe. Låta spinner rundt det at livet er flyktig og at vi skal bare dø. Så ikke ta alt så seriøst. Gi faen og slepp det. Eller som sønnen min sier, chillax. 

Gunnar, hva er det som skiller Vinni og Paperboys fra alle andre urbane norske artister? 

– Øyvind sitt tekstforfatterskap, Sander sine beats, deres unike evne til å lage troverdig/genuin rapmusikk med kommersiell appell og det faktum at de har levert jevnt og trutt musikalsk på et høyt nivå siden 2002.


Fortsetter under musikkvideoen til «Go Ahead», regissert av Alexander Halvorsen
Ina Wroldsen forrige fredag, Paperboys nå… Plis si at det blir Spetakkel-gjenforening på fredag, Gunnis? 

– Spetakkel har gitt eksklusivitet til Coachella for å gjøre headliner-konsert der neste år, så det blir dessverre ikke noe på Idol i år.


Ønskereprise: 


Se også: Paperboys brekker ned EP-en