Hopp til hovedinnhold

Live from Rio!

Helloooo godtfolk!Haha hort om hun som var bekymret for aa kjede seg paa flyet?? Hun sov 8 timer i strekk hun :p (Hadde kanskje noe med alkoholinntaket i Paris aa gjore.)Full velkomstkommitee paa flyplassen i Rio! 🙂 Naa sitter vi paa bussterminalen og venter paa bussen som skal ta oss til Parati. Her skal vi vaere i ca. en uke, for vi drar til Ilha Grande.Jesus det er varmt her! Svetter som en villmann. Bussen vi skal ta naa ta ca fire timer. Hurra! Men Helle og co sier det gaar fin, saa jeg faar hore paa de rutinerte backpackerene! Og aporopos Jesus, jeg har allerede sett den beryktede statuen.Nei, naa gleder jeg meg til et bad! Hvor digg???????

HAHA! Sostrene lok seirer igjen!
Reisefolget mitt! Liker dere!
Mor hadde med hjemmelaget pizza. Det slo an hos backpackerne!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer