Lise Karlsnes skynder seg sakte

17. sep 2008 kl. 00:00
LISE KARLSNES TAR DET LITT MED RO SOM SOLO (ALLAN BENGTSON)

Etter tre album puttet Larvik/Tønsberg-bandet Briskeby seg selv på is, og i sommer solodebuterte vokalist Lise Karlsnes med harmoniske “Come With Me Into The Furnace”. Men låten, fra filmen De Gales Hus, kommer neppe på hennes album, sier 29-åringens manager Morten Andreassen til VG.

Til tross for Briskebys suksess og Karlsnes’ fortsatt lekre kjendisstatus, har hun i skrivende stund satt seg selv om “unsigned” på sin Myspace-side (hvor du også kan høre singelen), og det ser ut som sangeren ikke stresser med å få platekontrakt.

– Jeg tror det blir en utgivelse i løpet av 2009, men ingenting er sikkert. Vi forter oss sakte, forteller managementet. Yngve Næss, norskansvarlig hos Universal, hjemmet til Briskeby, sier til avisen at de ikke utelukker at hennes solokarriere blir via dem, men at det kommer an på hva hun ønsker og hvordan musikken hun nå spiller inn lyder.

– Hvis Lise Karlsnes kommer med bra materiale, må du være rimelig lam for å ikke gi det ut, legger han kjærlig til.

De resterende medlemmene av Briskeby spiller nå i The Disciplines, som blant annet varmet opp på R.E.M.s europaturné.
Filmen De Gales Hus, som avsluttes med Lise Karlsnes sololåt, har med Fritt Vilts Ingrid Bolsø Berdal og Rolf Kristian Larsen, samt Thorbjørn Harr og Fridtjov Såheim, og er basert på Karin Fossums bok.

Trailer for De Gales Hus: