Linnis rumpe lanserer norsk film

28. mai 2009 kl. 00:00
LINNI HYLLER SINE SKINKER PÅ VEGNE AV NORSK FILM (DEAD SNOW'S ONE HIT WONDER, INC.)
Samtidig som Linni Meister røpet at hun var gravid, insisterte modellen på at hun ikke ville forsvinne fra rampelyset.

Løftet holdes: I dag kom singelen «My Ass» i salg, naturligvis med en matchende musikkvideo, som du ser nedenfor.

Smaken er som baken, men Linni er forberedt på det verste, samtidig som hun skylder litt på sin forlovede Bernhard Berntzen.

– Jeg var i tvil om dette prosjektet, men han er så positiv til alt og insisterte på at jeg burde gi den ut. Men jeg vet jo hvordan kommentarene kommer til å bli. Bare hat, sukker Linni til 730.no, før hun begynner å le.

– Folk må jo snart skjønne at jeg har selvironi. Det er ikke slik at jeg går for Spellemannsprisen med musikken min, men dette er jo tidenes gladlåt. Da jeg hørte refrenget «take a long, good look at my ass, how long you think you’d last» var jeg solgt, og jeg tenkte at denne låten er for funny til å ikke gjøres. Hvem andre tør å fronte noe sånt som det her? Linni gjør livet litt gladere, ikke sant?

Pussig nok kombineres lanseringen av singelen og den Marcel Lelienhof-regisserte videoen med Dead Snow-premieren i USA, splatterkomedien som i Norge heter Død snø.

– Sangen og den filmen har selvfølgelig ikke noe med hverandre gjøre, bortsett fra at begge er norske. Målet er bare å skape blest i utlandet, og det er gøy at det plutselig kommer opp Død snø-plakater mens jeg rister på rumpa. Skremmende, men morsomt, akkurat som filmen. Haha, innovativt, ikke sant?

«My Ass» (last ned her) er en slags parodi på Lene Alexandras «My Boobs», en sang som passet den tidligere glamourmodellen ettersom puppene hennes var kjente.

Når det kommer til Linni Meister, som bruker jeansstørrelse 25, er ikke «rumpefager» det første man tenker. Men Linni forteller 730 at hun selv ikke er helt enig.

– Vel, rumpen min er iallefall fin nok til at det ble laget en sang om den, og jeg synger om noe som er ekte. Lene Alexandra sang om noe som var falskt. Men mine pupper er ikke så mye mindre falske da.

Les også: – Puppene bare vokser og vokser.

Oppdatert: Amerikansk nettsted viser den usensurerte versjonen:


Den 23 år gamle Bærum-blondinen, som er over halvveis i sitt svangerskap, legger til at det var rumpa hun fikk mest oppmerksomhet og skryt for da hun var yngre. Men som sagt synes hun ikke det bare er stas å få den tilbake i fokus.

– Låten er fra i fjor, og jeg ville egentlig ikke at den skulle komme nå som jeg blir mamma. Men jeg hadde jo allerede sagt ja, og midt i svineinfluensaen trenger folk noe annet å tenke på. Man kan si at jeg nesten ofret meg for felleskapet. 


     
Så hva skal hun si når lille Dennis Meister er stor nok til å oppdage mors «My Ass»-film?

– Åh, den tid den sorg… Forhåpentligvis ler han av hele greia, slik jeg gjør.

Alvorsprat med Linni: – Jeg vil bli en mor som mamma.