Hopp til hovedinnhold
AGERA OG LINNI VEKKER LIV I GAMMEL GODBIT (SONY)

Linni Meister vekker liv i norsk klassiker med hjelp fra Tix

AGERA OG LINNI VEKKER LIV I GAMMEL GODBIT (SONY)

Noen cover-låter kommer som en stor overraskelse. Andre føles mer naturlig.


Linni Meister slipper i dag sin vri på norsk-danske popsensasjonen Aquas udødelige klassiker «Barbie Girl» sammen med Agera – med vokalbidrag fra Tix. (– 
Come on Barbie, Let’s go party.) Den nye versjonen lyder naturlig nok litt mer 2018 enn 1997, og gasses opp med et sexy saksofon-drop etter refrenget.

730 tok en lettbeint prat med det 32 år gamle MILF-ikonet.

Linni, hva betydde «Barbie Girl» for deg da den kom?

– Jeg fikk en åpenbaring om hva jeg ønsket å bli når jeg ble stor. Neida, men den gikk på repeat hjemme på stereoanlegget.

Hva betydde Barbie-dukkene for deg da du var liten?


– Det var favorittleken min, ved siden av lekebiler. Jeg kunne leke med Barbie i timesvis.
 
 

Er det noen andre i Norge som er mer Barbie enn deg?– Nei, kun meg. Men de kan få lov til å tro det. Jeg ble jo født med en ekte Barbie-stemme også?!Veldig få ser egentlig ut som Barbie, og kroppspresset for unge mennesker ser ikke ut til å gi seg. Du var 20 år gammel da du tok brystoperasjon. Har du et råd til unge jenter som vurderer slike inngrep?


– Jeg var 20, men jeg planla puppene mine da jeg var 10. Jeg har alltid vært superfascinert av store pupper, og jeg visste lenge at det var noe jeg skulle ha. Det er ingen som bestemmer over din kropp, men det viktig å tenke seg veldig godt om. Du må være 100 prosent sikker og hvis du gjør det; gjør det av riktige grunner. Mine pupper har i hvert fall kommet for å bli.
LINNI PLANLA DETTE DA HUN VAR 10 (INSTAGRAM) 
 Du ble sammen med en tenåringsgutt i 2016 og dere holder koken. Har du noen cougar-tips?


– Haha! Det var tre måneder før han ble 20 og han er mer oppegående enn de fleste menn jeg har møtt. Han er 22 nå og oppfører seg som en gammel mann i en ung kropp. Vi har det bra, takk skal dere ha, haha.

Hvis du skal teame opp med én norsk artist på din neste singel, hvem ville det bli?


– OnklP! Han er den beste.
Bonus med Linni som kjører opp zumba i stuen: 

PS: Linni Meister har også sluppet seriøs musikk

Nyeste saker fra 730.no

Les mer