Hopp til hovedinnhold
Linni Meister i Torpet kjendis (TV 2 Sumo)
Linni Meister i Torpet kjendis (TV 2 Sumo)

Linni Meister om klippingen av Torpet: – Jeg ble lei meg

Linni Meister er ute av Torpet kjendis.

I kveld forteller hun at realityserien ikke viser hva som virkelig skjedde på slutten.

Hun valgte å trekke seg fra semifinalen, men ifølge Linni ble hennes siste episode av TV 2 Sumo-showet redigert slik at det så ut som hun reiste rett hjem.

«Vil bare si at flere dager etter at jeg vant konkurransen og sikret meg semifinaleplass på Torpet fikk vi brev hjemmefra som knakk mammahjertet mitt 💔, og som fikk meg til å ta det endelige valget jeg gjorde», skriver Linni via Instagram.

Hun er skuffet over måten Torpet Kjendis fremstiller hennes exit.

«VELDIG synd [at] det er klippet sånn at det kan se ut som jeg drar samme dag som konkurransen 😳, noe jeg ALDRI hadde gjort og som er langt fra sannheten!»

Linni Meister (TV 2 Sumo)

Linni Meister (TV 2 Sumo)

«[Jeg] trakk meg flere dager etter og tre dager før finalen, slik at jeg kunne sikre Svein og Espen plass, ved å gi bort min til de som virkelig ønsket seg inn på Farmen igjen.»

«For meg handlet det om å gjøre det som var viktigst for meg der og da, og det var å reise hjem til han som betyr mest i hele verden for meg (sønnen min ❤️).»

Linni Meister forteller 730.no at hun ble trist da hun så hvordan episoden ble redigert.

– Jeg synes det var litt dårlig valg av klipping, med tanke på at det var flere dager etter konkurransen, sier hun.

Linni minner om at dette heller ikke ser bra ut med hensyn til seriens kontinuitet.

– Man ser jo at jeg har på fire-fem forskjellige «outfits» i den episoden. Vi skiftet ikke flere ganger om dagen der inne, for å si det sånn. Man måtte jo vaske alt for hånd, så man sparte på klærne.  Så det at jeg liksom rekker å ha så mange outfits i én episode er jo fordi det er flere forskjellige dager, sier Linni til 730.no.

– Uansett, jeg har vært veldig fornøyd med ting de har fått med av meg og sider som har blitt vist, men må ærlig innrømme å si at jeg ble lei meg når det kunne se ut som jeg dro samme dag som konkurransen. Heldigvis har jeg fått så mye støtte og kjærlighet etter siste episode.

Les også: Hvordan er det egentligFarmen? Karianne Vilde forteller 730.no

Bondejente (TV 2 Sumo)

Bondejente (TV 2 Sumo)

Linni skriver at hun ikke føler at hun trenger å vinne en realityserie for å føle seg som en vinner, og at hun er glad for at hun stilte.

«[Jeg] ble virkelig sterkere både fysisk og psykisk 💪🏽❤️. Takknemlig for muligheten jeg fikk ved å bli med, og synes det er helt rått at vår sesong slo seerrekord og fikk så mye oppmerksomhet.»

«Snipp, snapp, snute, så var det eventyret ute 🥰🙏🏽 (For min del.) Nå venter nye eventyr 🥰», avslutter 35-åringen.

Det ble slutt med hennes forlovede Niklas Tangen Klein i fjor sommer.

Linni Meister sier til 730.no at det er ingen ny mann på gang.

– Jeg har aldri vært singel så lenge, og jeg trives med det, forteller Linni fornøyd.

Les også: Linni Meister skriver åpent brev til Justin Bieber

Ta meg tilbake: Sommerlig Linni Meister (Instagram/meisterlinni)

Ta meg tilbake: Sommerlig Linni Meister (Instagram/meisterlinni)

Sesongen av Torpet kjendis har også med Mira Craig, Svein Østvik, John Arne Riise og Espen Thoresen.

Torpet er en spin-off av Farmen, som ifølge TV 2 ligger noen kilometer fra hverandre.

«Hit kommer alle som taper tvekampen på Farmen, og her får de en mulighet til å kjempe seg tilbake. Men hit kommer det også tidligere deltakere fra Farmen kjendis, som søker revansje og en mulighet til å vinne Farmen kjendis 2021», forklarer TV 2 i sin beskrivelse av serien.

Torpet og Farmen er svenske seriekonsepter skapt av Strix, som har solgt formatene til mer enn 40 land. Utenom Norge er seriene solgt til blant andre Tyskland, England, Frankrike, Hellas, Ungarn, Tyrkia, Chile, Libanon og Serbia.

Les også: Topp 13 sitater fra Farmen kjendis 🙂

Nyeste saker fra 730.no

Les mer