Hopp til hovedinnhold
STRICTLY BUSINESS FOR LINNI (FRODE WILLOW)

Linni Meister skal i buksa på gutta

Når Linni Meister nå kaster seg ut i to nye prosjekter, er det ene foretagende nytt farvann for Bærum-piken, mens det andre er en slags utvidelse av hennes tidligere erfaring. Den norsk-srilankiske modellen jobber nå med lanseringen av sin undertøykolleksjon for menn, samtidig som hun har blitt prøvefotografert for Playboy.

– Det kommer til å bli et meget komfortabelt undertøy for menn, hvor det da står «Meister» i store bokstaver rundt boxerkanten, sier Linni til 730.no. – Det burde vel gi gutta litt selvtillit!

I begynnelsen kommer plaggene i sort og hvitt, og planen er å tilby flere farger etterhvert. Hun legger til at Linni Meister Underwear også får et par frekke varianter, samt noen med bilder på. Men hun vil ikke røpe av hva eller hvem. 

Linni er på jakt etter gutter med brukbare kropper som kan være modeller, og snart skal hun antakelig arrangere audition for å teste ut en bunke veltrente karer.

Når det kommer til Playboy, selger ikke 22-åringen skinnet før bjørnen er skutt, men krysser naturligvis sine lange, velstelte fingre. – Jeg blir ikke akkurat lei meg hvis Playboy sier ja. Og det er det andre som heller ikke blir, ler Linni.

Hun forteller 730 at hun ikke er spesielt redd for å kle av seg alle klærne for gamle Hugh Hefner.

– Vi mennesker ble jo født kliss nakne, så jeg skjønner ikke hva som er så big deal. Men hvis jeg må være kliss naken så skal det bli særdeles smakfulle bilder. Det lover jeg dere.

På spørsmål om hun vil takke ja til et eventuelt tilbud om å bli med i Playboy-pikene alias The Girls Next Door, blir hun relativt oppspilt.

– Heeeeell yeeeeah….! Og da vil jeg få rollen som den mest smarte og mest gærne av jentene. 

IKKE FRA JAMES BOND, MEN FRA ROBINSONEKSPEDISJONEN; HVOR LINNI GJORDE GOD FIGUR (TV3)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer