Hopp til hovedinnhold
LOL (ROLF-ØRJAN HØGSET/TV2 BLISS)

Linni Meister: – Jeg har en hjerne

LOL (ROLF-ØRJAN HØGSET/TV2 BLISS)

Norske realityserier som varer i flere sesonger er ikke hverdagskost, men det er noe med Linni Meister som holder seertallene oppe. 15. januar har tredje runde med Linni premiere på TV2 Bliss, og nedenfor smakebiten tar vi en prat med den 26 år gamle norsk-srilankiske alene-yummy-mummy’en. Blir hun nå litt mindre yppig?

Linni, gratulerer med enda en sesong. Hvem er alle disse folka som ser på Linni?

– Takk. Jeg tror det er alle slags folk, jevnt fordelt mellom gutter og jenter. Det er mange barnefamilier som synes det er morsomt med (sønnen) Dennis, og yngre fans som synes det er gøy å se meg kombinere livet som mor med superstjernelivet, haha.

I promoen ovenfor sier du at du har datet mange «pretty-boys». Ble det stor pågang med gutter etter at det ble kjent at du hadde blitt singel?

– Det skal jeg ikke nekte på. Og det satte jeg pris på. Men når jeg sier at jeg er litt lei av «pretty-boys» så mener jeg at det i lengden ikke er så viktig med utseende. En som er dritpen kan jo fort ende opp å egentlig være dritkjedelig eller dust. Nå som jeg har blitt litt eldre så har jeg fått litt andre kriterier når det kommer til menn.

Men du er fortsatt glad i gutter med cap?

– Yes sir! Jeg er så svak for gutter med cap. Dennis går rundt med cap’en på snei.
 
Kanskje han blir en ny OnklP?
 
– Kanskje det. Både Dennis og jeg er iallefall fans.


Apropos artister: Hva skjer med sangkarrieren?

– Har ikke folk blødd nok fra ørene? Neida, vi får se. Jeg er glad i musikk.
 
Du holder deg i ganske bra form. Trener du mye?
 
– Nei, det er gener som holder meg tynn. Jeg spiser hva jeg vil, men passer på at det ikke blir for mye. Dessuten blir det endel runder med zumba på stuegulvet.  (Se hjemmelaget video med en leken Linni i aksjon her.)

Tror du det er mange som hater deg?

– Når man får fans så kommer det vel automatisk «haters» med på kjøpet? Dessuten, når man har lyst hår, lys stemme og silikonpupper så er det jo lett å bli dømt nord og ned. Heldivis er det mange av dem som ikke liker meg som forandrer mening når de ser serien.

Hva er noe av det som skjer i denne sesongen?

– Det er masse som skjer! Nå som jeg er singel og bor alene med Dennis så blir det ganske annerledes. Ja, og i promoen ser dere at det kommer forandringer når jeg legger meg under kniven. Men jeg sier ikke hva.

Vi tipper at du får mindre pupper…

– Hvorfor det?

Fordi videoen ovenfor viser deg i en lyseblå, åletrang, litt luksusprostituert-ish struttebonanza-kjole. Dessuten sier bestemoren din «ja» når du spør henne om hun synes du har «store brød».

– Heeeei, luksusprostituert? Saklig! Jeg røper ingenting, men alt ved meg handler ikke om pupper, vettu. Jeg har også hjerne.

Sant det. Mega-MILF med hjerne… Tilbake til bestemoren din; hun virker som en flott dame?

– Bestemor er rå. Hun er min mentor. Hun betyr alt for meg, og gir meg råd om det meste. Men de beste rådene egner seg ikke på trykk. Jeg forteller henne alt, og hun er til bra hjelp, selv om hun går litt surr i alle guttenavnene. Vent, ikke skriv det siste! Haha, det høres ikke så bra ut.
 
Se også: Linni og andre forteller om 2011 og 2012: Her!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer