Hopp til hovedinnhold
BRITTANY MED EKSEN ASHTON I

Linni Meister: – Jeg har alltid fått høre at jeg ligner på Brittany Murphy

Omtrent hver gang vi ser bilder av Brittany Murphy (32), tenker vi på Linni Meister (24). Vi synes amerikaneren minner om den norske modellen. Og vi er ikke alene.

– Jeg har alltid fått høre at jeg ligner på henne, og hun har alltid vært en av mine favorittskuespillere, sier Linni til 730.no.
– Naturligvis ikke fordi folk sa jeg lignet, men fordi hun var en flink, undervurdert skuespiller.
– Både idolet mitt Michael Jackson og Brittany Murphy, som jeg også så opp til, døde altfor unge. Det hele er selvfølgelig veldig trist.

Britts mor er irsk og øst-europeisk, faren er italiensk-amerikansk. Linnis mor var srilankisk, faren er norsk-tysk.

Fun fact: Linni Meister forteller oss at hun ble tilbudt en rolle i problematiske Sin City 2, som søsteren til Brittany Murphys karakter Shellie. Sad fact: I 2001 ble kjæresten til Brittanys eks Ashton Kutcher, den 22 år gamle modellen Ashley Ellerin, funnet knivdrept. En air condition-reparatør ble dømt for drapet.

JUST MARRIED FRA 2003 (FOX)

Nedenfor er traileren til Spun fra 2002 hvor Brittany spiller stripperen Nikki.

Regissøren er svenske Jonas Åkerlund, og junkiefilmen er litt i samme gate som hans The Prodigy-video «Smack My Bitch Up».


(BRINKS FILMS/MUSE)

Utenom Murphy har lavbudsjettsproduksjonen med Mickey Rourke, svenske Peter Stormare, John Leguizamo, Eric Roberts, Mena Suvari og Jason Schwartzman (som debuterte i Rushmore).
32-åringen, som vi ble ekstra glad i via Clueless og 8 Mile, har tre nye filmer på vei, blant andre Sylvester Stallones potensielle actionhit.


(MAXIM)

Brittany skal ha vært syk og kastet opp før hun døde. Politiet skal ha funnet flere forskjellige reseptpiller i huset.

Her er ikke det siste intervjuet med Britt, men et Letterman-besøk fra 2006 i forbindelse med Paul Oakenfold-albumet hun gjester.

Kåtskalken Dave spør om hun har vurdert å date eldre, rike menn:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer