Hopp til hovedinnhold
LINNI MED DUOEN HELT ÆRLIG GUTTA: TOBIAS FRØYSTAD OG KJETIL SAGAFOSS (730.NO)

Linni Meister gravid og skadet på scenen

Singelaktuelle Linni Meister ville benytte arrangementet Musikkfest i Oslo til å by på en gratiskonsert, men den seks måneder gravide glamourmodellen holdt på å kansellere etter at lille Dennis Meister var vrien med mamma.

– Babyen min er så sterk at jeg har klart å brekke et ribbein, så jeg sa først at jeg dessverre måtte avlyse konserten, fortalte hun til 730.no på Solli plass på Frogner i Oslo, hvor radiostasjonen NRJ hadde sin scene.

23-åringen skulle egentlig fremføre «My Ass», sitt rumpefokuserte svar på Lene Alexandras «My Boobs», men valgte heller å redusere sin opptreden til kun låten «Good Times» sammen med duoen Helt Ærlig Gutta.

– Jeg bet tenna sammen og stilte for gutta mine. The show must go on, og nå har jeg enda mer smerter etter den sinnsyke dansingen min på scenen.

– Haha, neste gang jeg spiller live blir det mer sang og mindre dans.

Les også: – Jeg digger gravidsex

Linni hadde med sin forlovede Bernhard Berntzen, som nikket fornøyd og anerkjennende under showet, etter at hun ble introdusert ut på scenen av en av sine (andre) favorittpersoner, Petter Pilgaard fra Paradise Hotel.

TV-stjernen benyttet anledningen til å skåle med hvitvin (ikke champagne) til publikum og fortelle at han egentlig håpet at Linni skulle få en datter som kunne bli hans tredje kone.

Nedenfor er bilder fra konserten og videoen til «Good Times».

LINNI RISTER LØS PÅ SCENEN MENS HUN LATER SOM HUN IKKE HAR VONDT (730.NO)

Se flere bilder fra samme arrangement her.


Nyeste saker fra 730.no

Les mer