Linni Meister dro ned glidelåsen til Katastrofe med munnen

31. mai 2014 kl. 00:00
NORSK SOMMER( UNIVERSAL)

Norges nye prins av poprap?

Ser slik ut.

Etter å ha hatt balletak på Spotify med «Bleik og sur» i flere måneder, er hans nye Indigo-produserte singel «Maria» allerede på tredjeplass over Spotifys mest spilte norske låter denne uken (kun slått av Martin Tungevaag og Donkeyboy).


Fredrikstad-hunken, som egentlig heter Petter Kristiansen, forklarer den skamløse låten på en leken måte.


– Ukulele, spanske trommer, trekkspill og kassegitar. Historien om en frøken jeg møtte nede i Skårakrysset. Ikke ta meg på ordet, men jeg tør nesten sikkert påstå at hun het Maria. Det hørtes ut som kunne bli en gladlåt i mine ører. Så da skrev jeg den.

NORSK SOMMER( UNIVERSAL)


«Maria» blir ikke mindre populær når den Per Gunnar Fordal-regisserte videoen kommer. Der har han blant annet med hele Norges favoritt-MILF Linni Meister. Bærums-jenta har allerede lagt sin elsk på gladgutten, og forteller 730 at hun hadde det ekstra skøy på innspillingen.


– Jeg synes Katastrofe er mer genial enn katastrofal til å rappe, og han har et hjerte av gull og er proff herifra og til helvete. Jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye på en jobb. For å si det sånn, jeg opplevde mye jeg aldri har gjort før. Som å havne i sivet med en god del kvister «her og der», til å se reinsdyr som egentlig var rådyr, for så å havne i en snakepit.


Kjæresten til Katastrofe ble ikke sur på Linni, selv om hun fikk boltre seg med mannen hennes.


– Han har en ekstremt fin dame, som jeg heldigvis kom jævlig godt overens med. Jeg måtte be om tillatelse fra henne før jeg skrevet over ham og dro ned glidelåsen hans med munnen min, haha.


Konklusjonen til Linni er enkel.


– Jeg anbefaler alle som får sjansen til å stille opp i Katastrofe-musikkvideoer. «Maria» er tidenes sommerlåt og jeg er stolt av å være endel av den!


Se teaser nedenfor. Se hele videoen hos 730 snart.

 
Se også: FREDAGSFJAS: Katastrofe
 
PS: Kaveh med Linni Meister og Sandra Lyng (video)