Linnéa Myhres svenske er dum som en bøtte

16. sep 2014 kl. 00:00
♥ (TV2)

♥ (TV2)


TV2s nye dansedronning aka Linnéa Myhre er snart aktuell med Kjære, oppfølgeren til romanen Evig søndag
Eks-730-skribenten hadde heldigvis tid til en liten prat med oss, mellom sjangling på høye hæler og bokutgivelse. 
 
Hei Linnéa! Hvordan går det?
 
– Det går veldig fint. Har to defekte bein som er i sjokk, bare, etter å ha gått fra å aldri ha stått i høye hæler før til å danse i det. Høye hæler er tortur.
 
Hva tenkte du da de ville ha deg med på Skal vi danse?
 
– Da de spurte i 2012, tenkte jeg at de egentlig sikkert skulle ha tak i Linni Meister. Jeg måtte dessverre takke nei den gangen, men like etter ringte de faktisk Linni i stedet. Så jeg vet ikke om dette er første eller andre gang de har hatt lyst til å ha meg med.
Men da de spurte meg nå, tenkte jeg bare JA. Pluss at jeg syntes litt synd på dem.
 
Er svensken fornøyd?
 
– Svensken er dum som en bøtte, han smiler til og med når jeg er sur.
 

Fortsetter under 

Gratulerer med bok nummer to! Hva handler den om?
 
– Det er en brevsamling. Brev fra meg skrevet til mennesker jeg kjenner og er glad i, samt til mennsker jeg ikke kjenner og eller er glad i. Brev jeg aldri har turt å sende. Selv om det er individuelle brev, er det likevel en ganske tydelig rød tråd gjennom alt. Boken åpner med et selvmordsbrev, og slutter med et kjærlighetsbrev.
 
Var det lettere eller vanskeligere enn forrige bok?
 
– Litt lettere å skrive når man ikke har lyst til å ta livet av seg hele tiden. Men det er selvfølgelig alltid vanskelig å skrive. Heldigvis er innholdet litt gøyere å lese, denne gangen. Jeg har ledd mye av meg selv i prosessen.
 
Kule planer for høsten?
 
– Jeg har ikke lagt noen andre planer enn å danse i høst, så hvis jeg ryker tidlig ut av dansen går det meste til Helvete. Men jeg får vel kanskje gi ut den boka, da.

Throwback Tuesday: Linnéa = Norges mest sexy kvinne