Hopp til hovedinnhold
(FAKSIMILE MANN)

Linnéa Myhre gjør MANN

Juninummeret av MANN har ikke hele Norges Linnéa Myhre aka Linniiie som forsidepike. Når du tar av plastikken på omslaget så er det lettere å se at det er nesten like fine, dog ikke like funny, Cameron Diaz. På innsiden av bladet er det 6 gode sider med den bloggende 21-åringen fra P3 og 730. Nedenfor er et par sitater.

Linnéas shit-list har en sprek gutt på toppen.

– John Arne Riise. Jeg har alltid mislikt John Arne, og mamma pleide å skremme med å si at John Arne vil prate med meg i telefonen.

Se og Hør-journalistikk synes Molde-jenta er bedrøvelig.

– Det sier noe om hvordan det står til med samfunnet. Det er det jeg bekymrer meg over. Hvordan mediene strekker seg ned til den største delen av befolkningen; De enkle og minst intelligente. Jeg påstår ikke at jeg selv er intelligent, for det er jeg overhodet ikke, men jeg bidrar i det minste ikke til å holde det gående. Jeg stenger det ute.

(FAKSIMILE MANN/MATHIAS FOSSUM/ISABELLA LEIKANGER MORK)

At God Kveld Norge lister Linnéa som B-kjendis (samme som Aylar) synes hun er «veldig trist».

– Da jeg var på Costume Awards og så den kjendisverden innenfra, innså jeg hvor romantisert alt dette var av media. De er stort sett en gjeng med tullinger… Aksel Hennie… jeg mener… er det dette som er kjendis-Norge? Har jeg latt meg lure så lenge?

Les mer