Hopp til hovedinnhold
ER LINDSAY LOHAN EN FAKE? (TRISTAR)

Lindsay Lohan raser mot Facebook

Det er ikke alltid lett å være kjendis i den virkelige verden, men det kan også være krevende i verdensveven.
Mange mennesker liker å lage falske profiler på nettsamfunn, av forskjellige grunner, og noen syns det er stas å registrere seg under kjente navn.

Da Lindsay Lohan (22) skulle logge seg på Facebook på tirsdag, fikk hun overraskende nok beskjed om at nettstedet hadde stengt hennes konto.

Hvorfor? Facebook mente Lindsay ikke var Lindsay.

Skuespilleren skråstrek sangeren ble logget seg derfor på hos konkurrenten Myspace og klaget høylytt via sin blogg:

– Wow! Jeg var sjokkert. (…) Den ble stengt fordi de trodde jeg var en falsk versjon av meg. Genialt. Jeg som elsker facebook (også myspace – hehe) men så går jeg på facebook for å snakke med noen av mine venner og de tror at JEG ER DEN ”FALSKE” MEG!!!

– hahahahahaha.. først lo jeg, og så ble jeg sint. Sint fordi, med ALLE menneskene som LATER som de er meg på facebook, bestemmer de seg for å si at JEG ER DEN FALSKE – meg selv.
– det jeg lurer på er, HVEM styrer denne siden? og hvordan kan de «skru av» min konto uten først, sende meg en advarsel, eller I DET MINSTE spørre meg noen kontoverifiserende spørsmål. her re-designer de utseende på siden mens de burde sette opp en tryggere måte å la folk lage konto.

Deretter, via Myspace, kommer Lindsay til delen som kan ha vært utslagsgivende for hennes Facebook-dramatikk:

– Jeg var ikke engang under mitt navn, jeg hadde et falskt navn på kontoen min fordi, selvsagt ville jeg ikke at alle på facebook skulle vite at det var meg.

LiLo, som hun blir kalt på nettet (og i gatene), konkluderer med at hun kanskje hisser seg opp, men at hun bare forsøker å få Facebook til å gi henne tilbake sin falske profil med samme innhold som før.

– Puh! Jeg er glad jeg fikk sagt dette, jeg trengte å få det ut ett eller annet sted, og Myspace har alltid vært det beste stedet for meg å gjøre det, spesielt når jeg håper at noe skal forandre seg….

love love love,

Lindsay Dee 😉

Nyeste saker fra 730.no

Les mer