Hopp til hovedinnhold
Lili Reinhart beklager toppløst bilde og tonedøv caption om Breonna Taylor (Steve Granitz/WireImage)
Lili Reinhart beklager toppløst bilde og tonedøv caption om Breonna Taylor (Steve Granitz/WireImage)

Lili Reinhart beklager toppløst bilde og tonedøv caption om Breonna Taylor

Lili Reinhart postet sexy bilde med woke caption.

Influcencer-trickset falt dog ikke i god smak hos mange.

Skuespilleren postet et bilde til sine til sammen 27 millioner følgere hos Instagram og Twitter hvor hun sitter toppløs.

Lili gikk ikke for humor eller filosofisk tekst som kontrast til det lettkledde bildet, men dro inn drapet på den 26 år gamle ambulansearbeideren Breonna Taylor i Kentucky i mars.

Her er Riverdale-stjernens innlegg og caption:

«Nå som min sidepupp har fått deres oppmerksomhet, Breonna Taylors mordere har ikke blitt arrestert. Krev rettferdighet.»

Mange hyller intensjonen til Lili om å kaste lys på drapet, og noen poengterer at mange av hennes følgere trolig ennå ikke vet om drapet på Breonna Taylor, noe som gjør posten til Lili viktig.

Men tusenvis gir 23-åringen fra Ohio tommelen ned.

Lili Reinhart har nå slettet bildet og sier at at hun er lei seg for det hun gjorde.

– Jeg har alltid forsøkt å bruke min plattform til noe bra. Og snakke om ting som er viktig for meg, skriver Riverdale-stjernen.

– Jeg kan også innrømme når jeg gjør en feil, og jeg gjorde en feil med min caption. Det var aldri min intensjon å såre noen og jeg beklager virkelig til dem som ble støtt.

– Jeg har forsøkt veldig hardt å være ærlig på min IGTV lives om at jeg fortsatt lærer og forsøker å bli bedre. Men jeg forstår at min caption fremstod som tonedøv. Jeg hadde virkelig gode intensjoner og jeg tenkte ikke at det komme fremstå følelsesløst, konkluderer Lili.

Utenom Betty Cooper i The CW-serien Riverdale, som også vises hos Netflix, er skuespilleren snart aktuell i Amazon Prime-filmen Chemical Hearts med Austin Abrams fra The Walking Dead og Euphoria.

Lili spiller stripperen Annabelle i Hustlers med Jennifer Lopez, Constance Wu og Cardi B. Les vår anmeldelse her

Det har gått mer enn tre måneder uten noen arrestasjoner etter at Breonna Taylor ble skutt minst åtte ganger av Jonathan Mattingly, Myles Cosgrove og Brett Hankison fra Louisville Metro Police Department, som var sivilt kledd.

Jonathan Mattingly, Myles Cosgrove og Brett Hankison drepte Breonna Taylor (Louisville Metro Police Department)

Jonathan Mattingly, Myles Cosgrove og Brett Hankison drepte Breonna Taylor (Louisville Metro Police Department)

De tre mennene brøt seg inn i leiligheten hennes i Kentucky, hvor hun lå og sov med kjæresten, og avfyrte mer enn 20 skudd.

Breonna Taylor 1993-2020 (privat)

Breonna Taylor 1993-2020 (privat)

Se også: Beyoncé skriver åpent brev til riksadvokaten Daniel Cameron om Breonna Taylor

Daniel Cameron, som mange mener har gjort lite for å få drapsmennene arrestert, feiret for øvrig sin forlovelse i helgen, ifølge Megan Thee Stallion. Hun krever også mer handling fra rettssystemet:

Les om drapet på Breonna her og bidra til å få drapsmennene arrestert ved å signere hos Change.org. Det tar noen sekunder.

Se også:

Black Lives Matter: Hva kan vi i Norge gjøre?

Vanessa Morgan får beklagelse fra produsenten av Riverdale

Nyeste saker fra 730.no

Les mer