Lil Xan beskyldes for falske ultralydbilder – nå svarer kjæresten

27. feb 2019 kl. 11:39

Det første norgesbesøket til Lil Xan skjedde midt i en storm av rykter.

Denne helgen delte forloveden Annie Smith sin første vlog på YouTube hvor hun og Diego viser frem ultralyd-bildene av sin kommende baby. Snutten har bare ett problem – bildene ser ut til å være identiske med flere av topptreffene til Google-søket «ultrasound 9 weeks». Disse bildene ble opprinnelig publisert så tidlig som i 2009.

Oppmerksomme fans oppdaget selvsagt dette, og beskylder paret for å ha forfalsket hele graviditeten for oppmerksomhet. En annen teori er at Annie har lurt Diego.

Tirsdag åpnet Lil Xan sin Europa-turné i Oslo.

Backstage på Sentrum Scene var det avslappet og god stemning, og til tross for dramaet på Internett var Xan og teamet hans smørblide og lot 730 være med dem i flere timer. (Sjelden kost, Lil Xan og alle rundt ham er blant de aller triveligste vi har møtt.) Annie var også med, og hun skal så vidt vi vet være med på hele turnéen.

Etter meet & greet med fans innendørs gikk 22-åringen ut for en spontan hilsen til de som stod i køen utenfor Sentrum Scene:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

#LilXan hilser på fans i Oslo 💔❤️

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

Onsdag morgen har Annie nå uttalt seg om ryktene til E! News.

Til tross for at et av Google-bildene leder til en YouTube-video publisert i 2009, sier Los Angeles-jenta at bildet på Google er fotofiklet av noen som vil henne vondt.

– En jente (jeg skal ikke si hvem) photoshoppet dem med en annen persons navn, år, fødselsdag osv, og lastet dem opp til Google, sier hun.

Videre sier Annie at hun synes det er synd at de gode nyhetene har blitt snudd til noe negativt, og at hun nå vil holde seg unna nettet en stund for å ta vare på seg selv og babyen.

Annie Smith begynte med YouTube for en drøy uke siden, og har allerede fått 32 000 abonnenter.

Se også: I september ble Lil Xan innlagt etter å ha spist for mye spicy ostepop