Hopp til hovedinnhold
LIL WAYNE AKA WEEZY (UNIVERSAL)

Lil Wayne fikk skoleballets dronning

Rappere er kjappe til å rope at de «don’t give a fuck», men Lil Wayne backer det opp hyppigere enn hans mange Excel-lesende, kalkulatortrykkende liksom-crazy kolleger.

Et eksempel på å gi litt faen er valget av singelen «Prom Queen» som første offisielle smakebit fra hans neste plate Rebirth.
Auto-Tune-rock er ikke en enkel sjanger å få med radio på.
(Når det kommer til denne og NRK P3, er det kanskje lettere for Weezy å få med Pyro enn National Rap Show.)
I videoen sikler en ung Lil Wayne på den sexy piken som sitter foran ham i klasserommet og lurer med sin rosa g-string.
Han er ikke hot nok for henne før han drar frem gitaren på skoleballet, på scenen sammen med rockebandet Korn.
Som om singelen ikke er nok, skal den 26 år gamle New Orleans-veteranen ha med blant andre Avril Lavigne og Fall Out Boy på albumet, som nå er utsatt til mai.
Videoen til Lil Waynes «Prom Queen»:


– Wayne ringte meg en kveld og ville at vi skulle komme til studio og gjøre noen låter med ham live. Da låten ble ferdig morgenen etter syns alle den var helt rå og Wayne sa det ble singelen, forteller «Prom Queen»-produsentene Infamous og Drew Correa til Billboard.

– Vi trodde han spøkte, sier Coorea. – Vi trodde han bare sa det for å være hyggelig. Men et par dager senere skrev vi under på papirene og det ble faktisk noe av.

Selv om Weezy får gitarhjelp, virker det som om rapperen har troen på seg selv når det kommer til instrumentet, iallefall over Billboard i fjor.

– Noen ganger ønsker jeg at det skal lyde som Prince, men jeg kan ikke betale ham for å gjøre det. Så jeg plukket opp en gitar og lærte meg å spille den.

– Hjelp, gitarlærer’n min er mongis.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer