Hopp til hovedinnhold
(YOUNG MONEY/CASH MONEY/UNIVERSAL)

Lil Wayne: – Denne platen er min siste

– Jeg vet at dere vil ha meg rundt litt til (men) Carter V er mitt siste album, sier en ganske fresh Lil Wayne til MTV.

– Jeg har rappet siden jeg var 8 år gammel. Det er lenge. Jeg har lyst til å gjøre så mange andre ting, og når jeg får lyst til å gjøre noe så ender jeg opp med å elske å gjøre det fort. Når jeg elsker å gjøre noe, så fokuserer jeg veldig på det – og kun det. Noen ganger er ikke musikk det.

Det er vrient å tro at Weezy aka Tunechi ikke skal gi ut flere skiver etter Tha Carter V. Hvis det mot formodning blir sant; Innen den tid kommer hans 10. album, I Am Not Human II (februar).

Settes nyeste singel «No Worries» med Detroit-produsenten Noel Fisher alias Detail (som kaller seg selv «dagens Quincy Jones») matcher 30-åringens innstillingen med hensyn til hans mye omtalte form. I oktober måtte Waynes privat-jet nødlande da han fikk et illebefinnende i lufta. De fleste regnet med at det var relatert til for mye knark, noe han hevder at ikke stemmer.

– Jeg vil ikke at dere tror jeg tar noe som helst. Det eneste jeg tar er anfall-medisin. De sier at jeg må drikke fire vannflasker hver dag, det er det doktoren siner. Jeg kom akkurat fra doktoren. Jeg drikker ikke fire vannflasker, men alt er bra, hevder rapperen.

Fortsetter nedenfor.

Men Wayne synes fortsatt dop er gøy, iallefall på film: Da Cash Money-ringreven skjøt videoen til «No Worries», fortalte han det 24 år gamle arbeidsjernet Colin Tilley at han ville ha en fjasete hyllest til den syrete Johnny Depp/Benicio del Toro-nyklassikeren Fear and Loathing in Las Vegas, så de dro til Las Vegas uten manuskrip og skjøt snutten ovenfor.

Kaotisk bonus: Telefonvideo av Weezy som tar «No Worries» i Los Angeles med Californinas mest populære rapgruppe Odd Future:

PS: Lil Wayne er her litt mindre medgjørlig enn i den øverste videoen: 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer