Lil Peep: – Moren min er veldig stolt av meg

17. nov 2017 kl. 00:00

Her er et av de siste intervjuene han gjorde før dødsfallet.

A post shared by @lilpeep on

På det nest siste Instagram-bildet til Lil Peep har han tungen full av Xanax-piller. 
 
Samme dag la han ut et bilde med teksten «når jeg dør så vil du elske meg».  

På «OMFG» synger han «I used to wanna kill myself / came up, still wanna kill myself».

Lil Peep alias GOTH ANGEL SINNER alias 21 år gamle Gustav Åhr fra New York-byen Long Beach ble funnet død på turnébussen sin i Arizona natt til torsdag. 
 
Resultatene fra obduksjonen er ennå ikke offentliggjort, men ifølge Xanax 
 
Se også: Lil Peep er død 
🐣👅fucc it

A post shared by @lilpeep onNoe av det første manageren til Peep
skrev var at han har ventet på telefon om dødsfallet i et år.

Peep, som albumdebuterte med Come Over When You’re Sober, Pt. 1 i høst, gjorde et intervju med Paper som de delte etter at han døde. (730 hadde avtalt et intervju med ham som ble utsatt.)

Nedenfor kan du lese utdrag av den publiserte samtalen med Peep, hvor han ikke blir spurt om dop eller destruktive tanker.Om utviklingen som person og artist 


– Jeg bare tar meg selv mer seriøst og innser at folk liker det. Det har også gjort at jeg bruker mer tid, ikke bare på å lage mange sanger, men også lage gode sanger. Kvalitet over kvantitet. (Men) det er viktig å ha mye innhold… Hvis det er bare en eller to videoer til tre sanger så er det vanskelig for folk å finne.


A post shared by @lilpeep on


Om presset når det kommer til å konstant måtte skape

– Jeg visste egentlig ikke hvordan musikkbransjen funket, så det var egentlig ikke noe press. Jeg visste ikke at man kunne spille inn sanger på soverommet og så ville millioner av mennesker høre det, og at det kunne ta deg steder.Sjangeren hans 


– Det er interessant for meg å se hva alle mener, for jeg synes det fortsatt er vanskelig å forklare det til folk. Når folk spør meg hva slags musikk jeg lager, så står jeg helt fast. De blir forvirret at forklaringen min. Jeg sier at det er alternativ hip-hop.Oppmerksomheten


– Jeg er helt vant til det nå. Det er konstant, hele tiden, hver eneste dag. Det er flere tilfeller hvor jeg må ta meg av det, så det har blitt naturlig. 80 % av alle bildene jeg tar med folk husker jeg ikke at jeg har tatt… Vennene mine synes det er frekt av folk å komme opp til meg og behandle meg som et objekt. Hvis jeg så min favorittartist i butikken, så ville jeg trolig kun sagt tre ord og gått videre. Jeg hater å snu meg og få en kamerablitz i ansiktet uten at vi engang har snakket sammen.A post shared by @lilpeep onSosiale medier


– Jeg elsker Instagram… Jeg kan følge alle vennene mine og se hva de gjør i kveld, følge mine favorittartister og se hva de gjør. Jeg elsker Instagram.Hva som gjør tre av hans favoritter – Lil Wayne, Future og Bobby Shmurda – så bra og hva som gjør en rapper god.
– Artisten. Bakgrunnen deres. Hvor sanne tekstene deres er og hvor mye følelse de legger i tekstene sine. Bare hele viben. Jeg forsker mye på artisten og jeg liker å vite mye om dem. Det gjør at jeg blir mer interessert i musikken deres. Jeg liker å høre på folk som jeg føler at jeg kjenner. Jeg liker ikke den «fake it ’til you make it»-greia. Jeg liker når folk virkelig har vært gjennom mye for så å putte det i musikken sin.Hvem han vil kalle en levende legende


– Jeg vet ikke, det er tonnevis med folk. Først og fremst trolig Anthony Kiedis (fra Red Hot Chili Peppers).

Om det er viktig for ham å få respekt fra bransjen og andre artister – Nei, faktisk så hater jeg det. Jeg synes det er motsatt. Jeg hater når artister blir tvunget til å teame opp med andre artister. Jeg hater når en label, etc. får en artist til å gjeste en låt fra en annen artist. Jeg vil bare ha vennene mine på albumet og at vennene mine skal lage beatsene slik at det blir en enhet i seg selv.Autentisitet er viktigere for ham
  

– Det er mange store artister som har veldig lyst til å jobbe med meg nå. Jeg vil ikke gjøre den greia hvor jeg sier at jeg har denne co-sign-en og en feature med denne personen slik at jeg nå er mainstream. Jeg forsøker å bygge min egen ting med mine venner. Hvis jeg ble mainstream så er det greit for meg så lenge jeg gjorde det med vennene mine. Ikke ved hjelp av co-signs under tvang. Når alt kommer til alt så vil jeg ikke være en bransjeplan.Hva han vil gjøre utenom musikk 


– Jeg vil gå dypt inn i mote, kanskje skuespill… Jeg føler at jeg er kreativ og jeg vil dra nytte av det. Noen ganger ser jeg en film og så tenker jeg for meg selv «jeg kunne gjort en bedre jobb».Om moren er stolt


– Ja. Hun er barneskolelærer, det er flott. Hun er veldig stolt av meg.


A post shared by @lilpeep on


Les hele intervjuet hos Paper.
 

Trenger du noen å prate med i Norge kan du ringe blant andre Mental Helse døgnet rundt på 116 123 og Kirkens SOS på 22 40 00 40. Du kan chatte her: Soschat Rustelefonen Psynett 
 
Se også: Lil Xan: Xanax sendte ham på sykehus – så ble han stjerne