Hopp til hovedinnhold
LIL' KIM MED SIN PARTNER DEREK HOUGH (ABC, WARNER)

Lil’ Kim viser frem sin cha-cha

Tshawe danset seg inn i hjertene til hele Norge og laget en bredere plattform for hans gruppe Madcon. Nå forsøker rapperen Lil’ Kim å gjøre det samme via Dancing With The Stars, den amerikanske versjonen av Skal vi danse.

Serien ble Kim introdusert til i fengsel da hun sonet et år får å ha løyet i retten. En tvangspause som har satt en demper på hennes musikkarriere, noe 30-åringen håper dansen skal fikse.

Denne uken debuterte den til tider grisete, barmfagre, 149 centimeter høye Brooklyn-damen med sin proffe, blonde partner Derek Hough, som hun var glad for å få tildelt. 

Først og fremst fordi hun mener de ser godt ut sammen.

– Jeg tror vi kommer til å komplementere hverandre veldig bra. Jeg kommer til å se ut som black Barbie, og dette er min Ken, sa hun til kameraet under sin første treningsrunde.

Men også ettersom smukkasen hjalp nakemodellen Brooke Burke å vinne fjorårets sesong.

Lil’ Kim åpnet med den latinske dansen cha-cha-cha, som dommerne belønnet med 21 av 30 poeng. Etter at selverklærte Queen Bitch hadde svingt seg på gulvet, sa programlederen Tom Bergeron at han dedikerte sin innsats til alle i New York-fengslet Rikers Island. 

Kim lo ikke.

Cha-cha-cha tolket av Lil’ Kim’ til nasty Janet Jackson-toner:


Utenom Lil’ Kim, har amerikanske Skal vi danse også med realityklovn Steve-O, countryartist Chuck Wicks, den 17 år gamle turnstjernen Shawn Johnson (OL-gullvinner i fjor), Apple-grunnlegger Steve Wozniak, skuespillere Denise Richards og David Alan Grier og Playboy-stjerne Holly Madison.

Holly Madison stilte opp på kort varsel da sangeren Jewel ble skadet:


Skuespiller Denise Richards begynner å gråte under trening:


Hvis det kniper, kan Kim angivelig gjøre som usjenerte Holly.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer