Hopp til hovedinnhold
LILLE KIMBERLY JONES VURDERER DET MANGE KJENTE KVINNER HAR GJORT FØR (ATLANTIC/WARNER)

Lil’ Kim kan ende opp naken

LILLE KIMBERLY JONES VURDERER DET MANGE KJENTE KVINNER HAR GJORT FØR (ATLANTIC/WARNER)

Etter at Lil’ Kim slapp ut av fengsel for å ha løyet i retten, har den puppefagre rapjenta ligget på latsiden når det kommer til gi ut musikk. Noe som sikkert ikke hjelper når det kommer til å betale regningene som fortsetter som før.

Da kan det New York Post skriver kanskje friste. Avisen hevder de snakket med Playboy-sjef Hugh Hefner, og at 82-åringen sa seg villig til å betale «hva som helst» for å få hip-hop-Barbie til å kle av seg for bladet.

Dette er nemlig noe han angivelig har fantasert om i mange år.

De tidligere tilbudene om lønn for å kle seg naken, som startet etter at Hefner traff Kim på en Grammy-fest i 2001, skal New York-piken angivelig ha avslått, men avisens kilder mener den nye pengesummen nå kan komme godt med.

33-åringen har ikke gitt ut et album siden The Naked Truth i 2005.

Lørdag spilte Lil’ Kim i Gøteborg, og dro på fest med The Neptunes og N.E.R.D.-frontfigur Pharrell Williams.

Rapperen har «overlevd» mange drøye oppslag opp gjennom årene. Allerede i 1996, da hun slapp sin nye plate Hardcore, dukket det opp en VHS på gatehjørnene i USA med en sexscene som skulle være Kim. Dette viste seg å kun være en jente som lignet.

Noen år senere, skal et firma ha trykket opp oppblåsbare sexdukker på 1,46 meter (hennes virkelige høyde) som de skulle selge for 1600 dollar.

Produksjonen ble stoppet av Kims management og de første eksemplarene angivelig ødelagt. I etterkant brukte artisten ideen i en fotoshoot for bladet Vibe, hvor hun poserte som en stor oppblåsbar-ish Barbie-dukke.

En bekjent av Kim, som også er kjent for sin puppete kropp, og som også lenge skal ha vært på Playboys liste, er Tyra Banks. Rykter skal ha det til at modellen og programlederen (og noen ganger skuespilleren og sangeren) har fått over 10 tilbud opp gjennom årene.

Tyra har sagt at hun personlig ikke har noe problemer med å kle av seg foran kamera, men at hun – dessverre for Playboy og endel ivrige lesere – takker nei ut av respekt for sine besteforeldre.

Telefonvideo av en løssluppen og tipsy Lil’ Kim på scenen under New York Fashion Week:

Video fra Kim-fotosession med Maxim:


Rapjentas store idol, professor Pamela Anderson, har beef med den nesten like yppige blondinen Jessica Simpson, blant annet grunnet kjøtt de putter i munnen.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer