Hopp til hovedinnhold

– Liker du at jeg slikker deg?

SHONTELLE ÅLER SEG RUNDT I DRØYE «F ME»-HÆLER I REGI AV REINERT (UNIVERSAL)

Rihanna og Shontelle ble oppdaget av de samme mennene i Karibien, for så å ende opp i New York, men Ri har fått et spenstig forsprang på sin langbeinte kompis.

25 år gamle Shon kan dog ikke klage; Hun er signert til Motown, fikk en topp 40-hit i USA med freidige «T-Shirt» (som også roterte på norsk radio), og – i likhet med sin kollega – fikk jobbe med Stargate.

Når hun i april følger opp debuten Shontellingence (!), er det med hjelp fra flere nordmenn; Ray Kay har regissert videoen til «Licky (Under the Covers)», mens Ina Wroldsen fra Oslo forteller 730.no at hun har skrevet den neste singelen «Impossible», produsert av svenske Arnthor Birgisson fra produksjonskollektivet Murlyn.

– Det er alltid gøy når låter man får med på album blir valgt som singler, og Shontelle er en viktig artist for Motown, skriver Ina i en epost til 730.

– Sangen handler om en breakup som var mektig tøff, og personlig synes jeg det er en av de mest unike låtene jeg har skrevet så langt. Jeg håper folk liker den.

Hør Shontelle synge Inas ballade:


Men først er det slikkevisa som gjelder. Singelcoveret advarer om griseprat.

Her synger Shontelle blant annet «peaches the sweetest / the creamiest taste for love», «I know you want the licky licky», «you can’t deny the licky licky, I know just what you like».

Hun forteller Daily Star at planen er å dra på mer enn sist.

– Jeg skal bli «edgier». Det er en rockechick i meg som venter på å komme ut, sier Shon, som utelukker at hun skal ta etter Rihannas hissige stil.

– Det er en «hot look», men jeg vil ikke være en copycat.
Se Shontelles nye video og hennes forrige:


Shontelle og produsenten DJ Frank E har lånt litt av Princess Superstar:


«T-Shirt»:


Fra filmen Confessions of a Shopaholic:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer