Lido signerer med Rick Rubin

19. sep 2018 kl. 00:00
PEDER LOSNEGÅRD FKA LIL' P OG SIN NYE MENTOR RICK RUBIN 

PEDER LOSNEGÅRD FKA LIL’ P OG SIN NYE MENTOR RICK RUBIN (UNIVERSAL, AMERICAN)


Los Angeles-baserte Lido svingte en tur innom moderlandet og tok en prat med 730. Som alltid har tysværingen flere prosjekter på gang, og jobber med mange spennende navn. Et bransjenavn helt på toppen er Rick Rubin, som nå signerer Lido.

– Jeg har også signert med produsenten Rick Rubin. En legendarisk produsent som blant annet har jobbet med JAY-Z, Kanye West, Lady Gaga, Beastie Boys, Adele, Eminem og Johnny Cash. Så nå er jeg en del av hans stall, og skal jobbe mye med ham, sier Lido til 730.

 

Rick, som har vunnet åtte Grammy-priser, har også produsert for blant andre… Run-DMC, LL Cool J, Public Enemy, Slayer, Red Hot Chili Peppers, Mick Jagger, System of a Down, Nine Inch Nails, Rage Against the Machine, Neil Diamond, Linkin Park, Metallica, Dixie Chicks, Slipknot, Lana Del Rey og James Blake… For å nevne noen få.
 
Rick laget «99 Problems» for JAY-Z, samt velsignet den sjuke musikkvideoen med sitt karakteristiske nærvær:
 
RICK STILLER FOR SHAWN (MARK ROMANEK)

Lido bekrefter at den 55 år gamle veteranen er en alternativ type. 

– Han er veldig filosofisk og har mange spirituelle tanker om verden og er en kul type som nå jobber mer med å guide andre mennesker innenfor sitt felt.
 
Rick har også signert Lidos kompis; Chicago-rapperen Towkio. Tidligere i år spilte Lido og Twokio sammen hos Jimmy Fallon: Se her 
Artig fakta: Det skader neppe for Lido at Rick Rubin kommer fra New York-området Lido Beach.
 


Les hele Lido-intervjuet her: – Jaden Smith er som en lillebror