Hopp til hovedinnhold
IKKE BRITNEY (ANDREW MACPHERSON)

«Lidenskapelig» comeback fra Adelén (17)

IKKE BRITNEY (ANDREW MACPHERSON)


I fjor gjorde Adelén Rusillo Steen sin scenedebut i MGP, hvor hun endte på 2. plass med «Bombo». Sølv ble dog gull for Horten-jenta, som lå på førsteplass i Norge i 3 uker på rad, og som i etterkant har hatt en vellykket lansering utenfor Norge, blant annet i morens hjemland Spania. Nå teamer hun igjen opp med sin mentor og låtskriver Ina Wroldsen og den svenske produsentduoen Quiz & Larossi via sin nye singel «Always On My Mind», som i dag ble sluppet sammen med en Michael Christensen-regissert video.

– Lidenskapelig, fortreffelig, gøyal, snerten og energisk, er ordene Adélen bruker når hun skal beskrive låten og videoen ovenfor 730. (Hun fikk lov å slå opp på Google.)


Når vi ser snutten så er det vrient å ikke tenke på unge Britney. Noe 17-åringen kan leve med.

– Britney var og er jo helt rå, så jeg tar det jo som et kjempekompliment! Det også en slik karriere jeg drømmer om å ha. Vel, uten skandalene selvfølgelig… Men jeg vil jo egentlig bare være Adelén, sier vestfoldingen. 

I videoen får vi se deg danse. Har du som mål å kunne svinge deg som comebackaktuelle Jennifer Lopez?

– THE Jennifer Lopez? Ohhhh lord! Gi meg noen år’a…

Hvem er det du har «Always On (Your) Mind»?

– Du vet, han ene hunken på skolen som sitter foran meg som jeg aldri kommer til å få. Same old…

Ca. hvor mange kjærester har du hatt etter at du ble kjendis?

– Ca. 0,00000000000000000000001. Jeg likte en gutt ganske godt, men han bare «vi kan være venner da». Og jeg bare «ok, hadet».

Du er på plass under MGP-finalen i Oslo Spektrum i morgen. Hvilken finalist liker du best?

– Elisabeth Carew! Fordi hun har en nice låt, nice kjole, nice kropp, nice stemme… og ja, så er hun medlem av the Eccentric Music family, fniser Adelén og referer til David Eriksens label.

Se den kliss nye videoen til Adelén og hennes singel «Always On My Mind»:


 

Les mer