Hopp til hovedinnhold
BÆSTEVÆNNA: NOEL & LIAM (COSMOS)

Liam: – Noel er en tyv!

 – Jeg har allerede hørt det jævla nye albumet hans, fordi jeg for faen sang halvparten av det, sier den modne 38-åringen Liam Gallagher.
I et intervju med Uncut, hevder Oasis’ eks-frontmann Liam at hans eldre bror Noel har stjålet noe av Oasis’ gamle materiale i sitt nye soloprosjekt.
Det britiske suksessbandet Oasis ble til i 1993, og spilte sin siste konsert i august etter en krangel backstage, hvor Noel noen timer senere serverte følgende:
– Jeg slutter i Oasis i kveld. Folk kan skrive og si det de vil, men jeg holder ikke ut med Liam en eneste dag lenger.
Liam har i etterkant startet bandet Beady Eye, som han på forhånd selv spådde skulle bli bedre enn Oasis. Men ettersom den gode responsen har uteblitt, og han i tillegg har hørt deler av brorens kommende og hittil hemmelige prosjekt, er det jo en selvfølge at også han skal ned i gjørma:
– Han har lurt unna matriale fra da vi skrev vårt siste album Dig Out Your Soul i 2008, fordi han tilsynelatende skulle bruke det i sin egen solokarriere for å kunne lykkes.

Fortsetter nedenfor.


Les også: Come on, Liam … Bedre enn Oasis?

I forbindelse med jukserianklagene, besøkte Liam sin egen klesbutikk Pretty Green Store i Glasgow, hvor han fortalte at han ikke har sett tjuvradden av en bror siden Oasis gikk hvert til sitt i 2009.
 – Jeg bryr meg ikke om hva han gjør. Jeg er sikker på at alt er veldig sivilisert og voksen. De menneskene som eventuelt kommer på konsertene hans, vil nok være en gjeng med tapere som står og klør seg på haka.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer