Hopp til hovedinnhold
Andrew Garfield i tick, tick... BOOM! (Netflix)
Andrew Garfield i tick, tick... BOOM! (Netflix)

Andrew Garfield levde i sølibat før filminnspilling

Gikk seks måneder uten sex.

I en episode av podcasten WTF with Marc Maron forteller Andrew Garfield hva han synes om den kontroversielle skuespiller-metoden «method acting» eller metodeskuespill på norsk om du vil.

Andrew (født i 83) mener at metoden har et ufortjent dårlig rykte, og åpner opp om en av gangene han selv har tatt den i bruk.

Skuespilleren sier at mange misforstår hva metoden handler om.

– Det er en del misoppfatninger om hva method acting er. Folk gjør fortsatt skuespill på den måten, og det handler ikke om å være en drittsekk mot alle på sett, forklarer han.

Han utdyper at det handler om å leve under forestilte omstendigheter, samtidig som man er snill mot kollegaer og alle rundt seg.

– Det handler om å ha muligheten til å stoppe når du trenger det, og bli i det når du vil bli i det.

Se også: Til 730.no: – Gøy å spille bitch

Andrew Garfield ble fortalt at han ikke var kjekk nok til å spille i Narnia-filmene
(Phillip Faraone/FilmMagic)

Andrew Garfield røper at han selv har tatt i bruk metoden.

I episoden forteller han om innspillingen til Martin Scorsese-filmen Silence fra 2016, der han spiller en katolsk prest.

– Jeg gjorde en haug av spirituelle øvelser hver dag og skapte nye ritualer. Jeg var i sølibat i seks måneder og fastet mye, forteller The Amazing Spider-Man-stjernen.

Se også: Matt Smith åpner opp om sex-scenene i House of the Dragon

– Det var veldig kult, mann. Jeg hadde noen ville og trippy opplevelser da jeg sultet meg selv fra sex og mat på den tiden.

Tilfeldig fun fact: Det ble slutt mellom Andrew og eksen Emma Stone (født i 88) under Silence-innspillingen, da Andrew skal ha gått gjennom en mørk periode 😔

Andrew og Emma aka Peter Parker og Gwen Stacy </3 (Marvel/Sony)

Tidligere i år fortalte Andrew Garfield at han trengte en liten pause.

Etter å ha vært aktuell med både tick, tick… Boom!, The Eyes of Tammy Faye og Under the Banner of Heaven, fortalte han i et intervju med Variety at han er klar for å hvile seg litt.

– Jeg må revurdere hva jeg vil videre og hvem jeg vil være, og bare være en person en stund. For som du vet, prisutdeling-sesongen er som en vaskemaskin, sier skuespilleren.

Se også: Andrew Garfield og Zendaya intervjuer hverandre

– Jeg trenger bare å være litt vanlig en liten stund.

Britens presentasjoner i flere av titlene han har gjort i år har gitt han anerkjennelse i forbindelse med årets prisutdelinger.

Han ble blant annet Oscar-nominert som beste mannlig skuespiller for rollen hans i tick, tick… Boom! Den prisen gikk dog til Will Smith…

Se også: Chris Rock kommenterer Will Smiths emosjonelle unnskyldning

Les mer