Hopp til hovedinnhold
STARK-SØSTRE <3 MAISIE (TIL HØYRE) SIER HUN FØLER SEG HELT FERDIG MED GOT :( (

Letter (litt) på Game of Thrones-sløret

STARK-SØSTRE <3 MAISIE (TIL HØYRE) SIER HUN FØLER SEG HELT FERDIG MED GOT 🙁 (📸: INSTAGRAM)

17. april 2011 ble den første episoden av Game of Thrones sendt, og ble verden aldri den samme igjen. (OK, kanskje litt overdrevet, men det klinger fint. La oss leve.)


Serien har flere ganger blitt omtalt som den beste gjennom tidene og engasjementet er enormt.


Rekk opp hånden hvis du hvis du får frysninger hver gang Daenerys sier noe – hva som helst – på et annet språk enn engelsk 🙋🏼‍♀️ Eller hvis du i løpet av sesongene har tenkt at du, helt oppriktig, kunne drept en av karakterene IRL (les: Joffrey og Ramsay) 🙋🏻‍♂️Eller hvis du gråt da Jon Snow «døde» 🙋🏽‍♂️ Eller da Ned døde 🙋🏿‍♀️Eller Hodor. Eller Ygritte. Eller Rickon. Eller ulvene…Uansett: Nå skal det hele snart ta slutt. Den åttende og siste sesongen har premiere i første halvdel av 2019Innspillingen var ferdig i sommer, og nå har Maisie Williams – alias Arya Stark – lettet litt på sløret om hvordan historien avsluttes. For Aryas del, i alle fall.Saken fortsetter under bildet.

– Det var vakkert. Den siste scenen var perfekt. Jeg var alene. Sjokk! Arya er alltid alene, sier 21-åringen til The Guardian.

Så, snaue fire måneder senere etter wrap – savner hun rollen? Nei 🙁

– Jeg kom til slutten, og vil ikke ha mer. Jeg har utforsket absolutt alle sider ved Arya, og denne sesongen var ganske stor for meg. Jeg hadde mye mer å gjøre, rett og slett fordi vi er færre karakterer, forteller Maisie.

Briten avslører også at hun holdt en spontant tale etter at hun var ferdig med filmingen for godt, fordi hun i dét øyeblikket forsto hvor mye serien har betydd for henne. Deretter gikk hele crewet ut og spiste god mat, og «drakk masse sake».

Ryddig opplegg.


Se også: Netflix med BBCs mest sette nye serie på 10 år

Nyeste saker fra 730.no

Les mer