Hopp til hovedinnhold
DIVA IN TRAINING (NINO MUNOZ/THE CW)

Lettbeint serietips: Netflix slapp sesong 1 og 2 i dag

DIVA IN TRAINING (NINO MUNOZ/THE CW)OPPDATERT: 2016 starter stilig! 1. januar slipper nemlig norske Netflix sesong 1 av The Carrie Diaries.


«Hæ? Serien som viser livet til Carrie Bradshaw som tenåring? Lite dust da!»

Hold dine hester og skyld på Sex and The City-skaper Candace Bushnell. I 2010 startet forfatteren The Carrie Diaries, som introduserer Sarah Jessica Parker-karakteren på high school i en rolig forstad i Connecticut utenfor New York.

Selvfølgelig har bokserien blitt en tv-serie. Og selvfølgelig har det ikke blitt like «magisk» som den «voksne» HBO-versjonen. Men The CW-showet kunne vært verre.

I originalen fikk vi vite lite om Carries fortid og familie, men The Carrie Diaries tar oss til 1984, i kjølvannet av morens død. Krølltoppen bor med sin søster og sin betuttede pappa som forsøker å holde styr på sine døtre, samtidig som de alle savner mamma.

Utenom å pusle med skolen, venninner, foxy «frenemies» og den litt ville on/off-kjæresten Sebastian Kydd, får Carrie pendle til selveste Manhattan for å være assistent på et advokatkontor. Allerede i løpet av sin første dag treffer hun den britiske, funky fashion-journalisten Larissa Loughlin, som blir Carries mentor i storbyjungelen.

Fortsetter nedenfor.

(NINO MUNOZ/THE CW)

Første episode er corny og svett, men via en søt historie og til tider skuespill over snitt, kan serien bli verdt å følge for yngre seere og eventuelle hardcore Carrie-fans. Selv om man – foreløpig – ikke får et fnugg av Sex and the City-følelsen.


17 år gamle Carrie spilles av to år eldre
Sarah Jessica Parker-lookalike AnnaSophia Robb (tyggisjenta Violet Beauregarde i Charlie og sjokolandefabrikken), mens kjæresterollen gikk til Vanessa Hudgens’ kjæreste på ekte, Austin Butler (Disney-filmen Sharpay’s Fabulous Adventure, guilty pleasure-serien Switched at Birth).


Den 33 år gamle London-jenta
Freema Agyeman (Doctor Who, Torchwood) har rollen som Larissa, mens Carries fine uvenninne spilles av leggy Chloe Bridges, for noen kjent som latina-chick’en i uforglemmelige Legally Blondes alias Legally Blonde 3.
(Fun fact: I
The Carrie Diaries heter hun Donna LaDonna. Utropstegn.)


Se også: Flaut farvel til Norge for Sarah Jessica Parker

Nyeste saker fra 730.no

Les mer