Hopp til hovedinnhold

Let your body decide were you want to go!

I know. Sorry. Jeg skal skjerpe meg.

I kveld skal jeg på konsert!! Gleder meg helt sykt! Jeg er en hip hop-jente, MEN jeg har skjulte sider 😉 Favorittbandet mitt i hele verden er nemlig The Ark. Kanskje ikke alle som kjenner til de, men de er et svensk glam-rock band. Kultursjokk deluxe. Har vært forelsket i de siden ungsomskolen, og vært på uttallige konserter. Det ryktes at det er deres siste konsert noensinne i kveld (WÆÆÆÆÆÆ), så jeg gleder meg vilt!

Har en tendens til å miste FULLSTENDIG kontroll på The Ark-konsert. Pleier å leve meg så totalt inn i konserten, at jeg ikke enser en dritt av det som skjer rundt meg. Det skal bli herlig!

Her kan du sjekke ut verdens mest fantastiske band:

ELLER så kan du kose deg med Stian og min sin fantastiske versjon av Beggin:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer