Hopp til hovedinnhold
(UIP)

Leonardo DiCaprio som «naked kill»-ekspert

(UIP)


Som om ikke Quentin Tarantinos Django Unchained, rollen som FBI-boss J. Edgar Hoover i Clint Eastwoods J. Edgar og selveste Jay Gatsby i den femte filmatiseringen av romanen The Great Gatsby er nok, så forbereder Leonardo DiCaprio seg på å bli Chicagos største massemorder.

Men 36-åringen holder seg enda mer busy: Ifølge Warner Bros. skal Leo spille karakteren Nicolai Hel i Satori, basert på forfatter Don Winslows bestselger med samme navn. Handlingen lyder som manges tekopp: Hel er et -geni oppvokst i Japan, som via landets drøyeste militærgeneral trenes til å bli en heidundranes leiemorder, med top-notch ekspertise innen «naked kill; kunsten å drepe folk uten å benytte våpen. Leonardos rollefigur er så lojal mot sin mester, at han innfrir generalens ønske om å bli drept av Hel, for å unngå skammen ved å dø som krigsforbryter. Drapet sender vår helt i et Tokyo-fengsel hvor han blir torturert i åresvis, for så å bli frisatt fordi han lover CIA å drepe en mektig, russisk representant i Kina.

For å komme tilbake i sin unike drapsform, blir han trent av en fransk kvinne. (Som selvfølgelig er snasen. Som selvfølgelig gjør at han forelsker seg.) Men vrient skal det bli: Når Hels støttespillere vender ham ryggen går oppdraget i Kina – håhå, for å si det mildt – dessverre ikke som det skal.

Shane Salerno (Shaft, cheesy Armageddon) skriver manus med forfatter Winslow, mens Jennifer Killoran (Orphan, dustete Rødhette og varulven) er produsent med hovedrolleinnehaveren.
Leo og Warner har ennå ikke annonsert hvem som skal spille den kvinnelige hovedrollen.
 
Hvis de går for en fransk jente så kan disse spreke 730-forslagene være nyttige:


(Inglourious Basterds), (Leonardos The Beach), (L’autre monde) eller den yppige gladjenta (Le Mac).
 
Se også: Leonardo-vikingfilmen (som Mel Gibsons voldelige fjaseri var med å putte på is)

Les mer