Hopp til hovedinnhold
LENA DUNHAM ER OFTE NAKEN SOM HANNAH (HBO)

Lena Dunham naken, nei takk?

LENA DUNHAM ER OFTE NAKEN SOM HANNAH (HBO)

Under en Television Critics Association-pressekonferanse med HBO og folkene bak Girls natt til i dag norsk tid, klaget en mannlig reporter over at Lena Dunham viser for mye hud.

– Jeg forstår ikke årsaken til seriens nakenhet. Jeg føler at jeg går i en felle hvor folk sier; «ingen klager over nakenheten i Game of Thrones», men jeg skjønner hvorfor (den serien) har det med. De gjør det for å være obskøne og for å pirre, (mens) din karakter er tilfeldig naken helt uten grunn, sa reporteren til Lena ifølge Entertainment Weekly.


Seriens produsenter Judd Apatow og Jennifer Konner ble først forfjamset og så sure på reporteren, som de svarte før Lena.

– Det var et veldig klumsete formulert spørsmål som er krenkende, og du burde lese det og diskutere med folk hvordan du klarte det der. Det er veldig krenkende, sa Judd.

– Jeg sonet bokstavelig talt ut fordi jeg er så forbanna på den fyren, la Jennifer til og pekte på reporteren.

– Jeg bare så på ham og ble forbanna over at du kan snakke til en kvinne på den måten og anklage henne for å vise frem kroppen sin for mye. Tanken gjør meg kvalm.

Lena Dunham svarte også den freidige journalisten.

– Nakenhet er et realistisk uttrykk for hvordan det er å være i live, men jeg forstår hva du sier… Du liker meg ikke, det er ditt problem, og det er noe du bør fikse med profesjonell hjelp, sa snappy Lena.

Judd avsluttet med å kalle hovedrolleinnehaveren «modig».

– Hvis (skuespiller) Paul Rudd hadde sagt til meg «jeg er villig til å stille helt naken i filmen (This is 40)», så hadde jeg gjort det. Hvis Seth Rogen hadde sagt at han ville være naken… han viste rumpa i en scene etter Knocked Up… så ville jeg brukt det fordi det er mer ærlig, (men) de fleste er ikke villig til å stille opp slik, så vi gjør det ikke, avsluttet produsenten og regissøren.
 
Sesong 3 av Girls starter 13. januar, og i natt annonserte HBO at de allerede har gitt grønt lys til sesong 4.  
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer