Hopp til hovedinnhold
«BEHIND EVERY REBEL IS A FUCKING REASON»? (UNIVERSAL)

Lekket hele debutalbumet sitt som en «FUCK YOU»

«BEHIND EVERY REBEL IS A FUCKING REASON»? (UNIVERSAL)

Angel Haze leverte en av på Øyafestivalens artigste konserter i år, og har bevist at hun rapper bedre enn veldig mange. Og at hun kan synge.

(Fortsetter nedenfor.
)

Men lanseringen av hennes debutalbum Dirty Gold har ikke hatt helt klaff. Settes første singel «Echelon (It’s My Way)», som hun debuterte på Øya, har fått en lunken respons….

(Fortsetter nedenfor.)

… og hun har ennå ikke sluppet oppfølgeren. Den Detroit-fødte 22-åringen fikk derfor beskjed fra sitt musikkselskap, Universal-labelen Island, at de ønsket å utsette slippet til senere i vinter, slik at de kan gjøre mer promo i forkant. Basert på erfaring, mener labelen at dette er gunstig for Angel hvis hun ønsker at flere skal bli interessert i albumet når det kommer. Men til tross for at rapperen tidligere aldri har sluppet et ordentlig album, føler hun at tiden nå er inne. Dette har ført til mye krangling, og i natt la hun ut hele den Markus Dravs- og Greg Kurstin-produserte platen til gratis nedlastning via Soundcloud. (Noe som gjør at settes låtskrivere og andre involverte ikke får betalt royalties.)

– Behind every rebel is a fucking reason, twitrer Angel.

Men var/er dette opplegget hennes så lurt?

Vel, via Twitter – hvor hun først skrek «FUCK YOU» til Island – forteller mor at labelen nå har gått med på å gi ut platen allerede 30. desember. Dermed fjernet hun låtene fra nettet. Nå sitter dog fansen hennes allerede på albumet, som de sprer videre, samt at Angel neppe har motivert de ansatte hos Island når det kommer til å jobbe (med) prosjektet hennes.

Se Angel Hazes heseblesende Twitter-rant:

Se også: Angel Haze x 730: – Ikke spør meg om Azealia Banks!
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer