Hopp til hovedinnhold
ÅRETS SOMMERSMASH? (PÅL LAUKLI/OSLO RECORDS)

Lekkert ballspill med Paradise Hotel-prinsesse

ÅRETS SOMMERSMASH? (PÅL LAUKLI/OSLO RECORDS)

Tennis kan være hella sexy. Bare se på videoen til Rich White Ladies vi hadde premiere på for noen dager siden…  Damn. Men det er ikke bare Bronx-babes som har skjønt det, norske Oral Bee vet også å spre glede med sin racket. Hvis det er lov å si. 
 
Sjekk ut videopremieren til låta «Tennis» featuring Mr. Pimp-Lotion, Bosko og to gladjenter under, men først en kort prat med Anders Kranmo Smedstad alias Mr. Oral Bee
  
Hva er budskapet i låta?

– Låta er en hyllest til tennis. Spesielt til alle stilikonene, playboy-profilene og playgirlsa som har herjet denne sporten opp igjennom årene. Pimp-Lotion har kjørt tennis-antrekk på scenen i det siste og får spesialdesignet stadig kortere shortser. «Tennis» er en naturlig forlengelse av hans nyskapende scenekunst. Vi er også litt inspirert av Mac Dre & Mac Mall-albumet «Da U.S. Open». Racket music, lille pimp!


Hvordan illustreres budskapet i videoen?

– I videoen spiller vi en spennende double-match mot de sporty damene Tilde Karlsen og Paradise-frøkna Ariel Søyland Os. Vinneren, kåret av dommer Big Ice, vinner en bøtte med deilig import-brus. Vi fikk også med oss Norges høyest rankede tennis-spiller ever, den legendariske bossen Christian Ruud. Han gikk rundt og flexet i kaninpelsen til Lotion og tok noen beinharde server. Fun fact: Christian Ruud digger Lil Wayne!


Paradise-prinsesse stjeler showet igjen. Hva er hennes sterkeste sider?

– Under innspillingen gikk det hardt for seg og Mr. Pimp-Lotion smashet en ball som traff henne hardt i magen. Hun fortsatte kampen som om ingenting hadde skjedd. En basic bitch ville ha kastet inn håndkleet i en slik situasjon, men Ariel er en fighter.
Dette er min tredje musikkvideo og i alle videoene har jeg hatt med Paradise Hotel-chicks, til tross for at jeg aldri har sett ett sekund av serien. Men nå føler jeg at en video ikke blir komplett uten.

Du ble pappa i går. Gratulerer! Hvilke fem artister håper du barnet ditt kommer til å se opp til?

– Takk! Det virker som om Pimp-guden aldri blir lei av å velsigne meg og for det er jeg evig takknemlig. Den lille jenta har pianofingre/fingre som passer perfekt til å tosse dubs med og kan skrike sin ass off. Forhåpentligvis blir hun en norsk Alicia Keys. Av artister hun bør se opp til så er meg selv den første som dukker opp i tankene. Jeg er en god rollemodell for norske barn fordi jeg keeper shit’n 100. Litt usikker på hvilke fire andre artister hun bør se opp til, men håper for all del hun ikke gjør opprør mot faren sin og begynner å høre på backpack-rap. Yabba!


DISSE GUTTA LEKER IKKE TENNIS. ELLER ER DET AKKURAT DET DE GJØR? (PÅL LAUKLI/OSLO RECORDS)

Glem ratchet music, dette er racket. Med seg på «Tennis» har Oral Bee med seg makker Mr. Pimp-Lotion og amerikanske Bosko på talkbox, som tidligere har jobbet med Kanye West («The New Workout Plan») og Big Boi («Shutterbug»). $$$

Låta er produsert av Oral Bee og Mr. Pimp-Lotion sjøl, mens videoen er mekket av Simen Faye-Schjøll og Henrik Faltin. 

Se premieren nuh: 

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer