Hopp til hovedinnhold

Lei av lurefine Facebook-jenter

(KNIRCKEFRITT/TARJEI KROGH)

Man hører ikke lenger så mye om amerikanske rapduoer, men i Norge er det fortsatt flere som holder koken. Blant andre de evigunge veteranene Jaa9 & OnklP, som i sommer slipper albumet Diskoteket er stengt. Som om den tittelen ikke er funny nok, er settets første smakebit «Full forvandling» en diss til alle dere jenter som doller dere opp noe grasalt på bilder på nettet. Men som i virkeligheten ser ganske basic ut. Dere vet hvem dere er. Og det gjør også denne Lillehammer-duoen. Vi tok en alvorsprat med gutta. (OPPDATERT: Hør/last ned hele låten nedenfor.)

«Du er faen meg så schtøgg når du er offline», sier dere på låten. Har dere gått på smeller med jenter som er heite på nettet, men ikke like hotte på ekte?

P: – Ikke smell-smeller, men det har vært ganger hvor det har vært forventet godis, men tørrok har dukket opp. Som for eksempel hun som glemte å nevne at hun hadde trebein, og kom på date med én rollerblade. Det fikk meg til å tenke.

9: – Nei, ingen smell. Men jeg har sett tilfeller. Stakkars.

Hva er trikset for å gjennomskue slik lureri?

P: – Jeg mener at hvis jenta har nøyaktig samme fjes på absolutt alle bildene så burde varsellampene blinke. Noe som også sucks er at mange av disse jentene ser bedre ut fra andre vinkler, men ingen forteller dem. Unntatt oss.

9: – Uhm… Er det ikke en sånn uskreven/skreven regel at man bør snoke gjennom bildene til bestevenninna? Der finner man som regel the real deal.

Er dere selv litt diggere på nettet enn i virkeligheten?

P – Selvfølgelig. Alle som har møtt meg kan si amen. Jeg prøver å gjøre for eksempel min Instagram til en slags turnédagbok hvor jeg serverer illusjoner om det glamorøse raplivet.

9 – Definitivt. På internett ser jeg ut som folk, iblant.

Hvor leker jenter mest deilig, Insta eller Face?

P: – Facebook fortsatt, men Insta har på en måte gjort duckface til en egen kunstform, og man blir spart for mye drittupdates mellom bildene av kløft.

9: – Jeg vil tro at Instagram har tatt over mange av de på den «50 like selfies»-trenden, men man skal jo ikke glemme at mange nå har synca opp disse kontoene, slik at man får sett all trutmunn begge steder.

Fortsetter nedenfor bilde fra den kommende, trolig ganske flotte musikkvideoen.

Hva slags jenter er de mest irriterende på Twitter?

P: – Twitter-komikere. Spesielt dem som er stygge og på en absurd måte har blitt pene via sine tweets.

9: – Alle de nye «drøye» som skal være drøye for å være drøye og glemmer det at man kanskje burde ha en liten bunn/mening med det også.

Hva synes dere om Vine?

P: – Jeg har ikke kommet inn i det helt, men vi er oppe på alt som selger skiver så sjekk våre kommende Vine-kontoer.

9: – Jeg er ferdig med MySpace.

Kan man trolig forvente mye ratchness fra jenter på Vine utover?

P: – Med tanke på det nivået av ratchetness majoriteten av våre kjære kvinner allerede ligger på, så sier jeg klart ja. Og det er noe som settes pris på i min yard. Får bare håpe ikke reglene er for strenge og de frekkeste kvinnene får andefjeset sitt banna fra faenskapen.

9: – I og med at jeg ikke vet hva Vine er, nøyer jeg meg med å si heia Liverpool!

Jaa9 & OnklPs nye singel «Full forvandling», produsert av arbeidsnarkomane Will IDAP alias Nasty Kutt, kan du høre/laste ned her:Se også: Legger du ut corny bilder på Instagram….? (musikkvideo)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer