Hopp til hovedinnhold
GOT NEXT: LEAH PALMER (JULIAN ALEXANDER/IDAP)

Leah Palmer (18) debuterer via norske gutter

GOT NEXT: LEAH PALMER (JULIAN ALEXANDER/IDAP)


Hva er oddsen for at to norske gutter signerer en 18 år gammel Texas-jente til label i Los Angeles?


Det har nå skjedd med Leah Palmer fra Dallas, som imponerte produsenten William Larsen (som før kalte seg Nasty Kutt og Will IDAP) under seminaret ASCAP Expo. Sammen med sin manager Julian Alexander så har de startet labelen Effortless Music, signert Leah og flyttet singer-songwriter-en fra Dallas til North Hollywood.

Leah er oppvokst i et veldig strengt, kristent hjem hvor hun kun fikk lov til å høre på kristen musikk frem til hun var 12 år. Hun lærte seg å spille piano, trommer og gitar og startet å lage sin egen musikk for å rømme fra virkeligheten.


– Jeg har aldri klart å få meg til å passe i en sjanger eller stil, jeg baserer det jeg lager på hva jeg føler i et øyeblikk, og putter mine følelser, frykt, håp og drømmer inn i mine sanger, forteller tenåringen.


– Jeg ønsker å kunne gi folk noe de kan relatere til, noe som kan dra eller dytte dem gjennom hvilken som helst situasjon som de står ovenfor i livet.


Hvorfor valgte William og Julian akkurat Leah som sin første artist?– Leah er en fantastisk låtskriver allerede som 18-åring og hun har en sterk og unik historie som hun også får frem på låtene sine, forteller tidligere Pass It-sjef Julian til 730.


– Vi ville starte label får å få en outlet for mer egen musikk. Det er også noe jeg har erfaring fra å drive med fra før i Norge som føltes ut som det naturlige neste steget for oss.

I forbindelse med helgens ASAP Expo i Los Angles, hvor Leah var med i panel og gjorde sitt første LA-show, så laget de en snutt med en akustisk versjon av hennes låt «Love Letters in Flowers».
 
Videoen er regissert av Julian og Johannes Greve Muskat; skutt med et  30 år gammelt 16 mm-kamera.
 
Fun fact: Den andre fagre kvinnen i snutten er norske Melinda Elvenes.
 
Hør og se Leah Palmer for første gang her:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer