Hopp til hovedinnhold
Snill gut (akam1k3, Vibbefanger)

Låt for låt: – Livet er vanskelig, til og med for Kjartan Lauritzen!

Før Switch og DS var det ett håndholdt Nintendo-produkt som gjaldt; Game Boy.

Den vesle rakkeren kom først grå og fargeløs i 1989, før Game Boy Color ble introdusert et lite tiår senere.

Den batteridrevne konsollen fikk selvsagt kjørt seg godt i hendene til vesle Per Áki Sigurdsson Kvikne i Balestrand.

Kjartan Lauritzen har allerede fortalt oss at favorittspillet var Pokémon Blue (med Blastoise på coveret), og i dag slipper han EP som heter nettopp Game Boy.

Finere blir det ikke!

Vi spurte Kjartan Lauritzen om han ville brekke ned EP-en for oss.

Kort tid etter var innboksen fylt med mer visdom enn vi hadde turt å drømme om – kos deg glugg med beskrivelsene nedenfor.

Og hallo, hør på Game Boy mens du leser: 

1. «Game Boy»

– «Game Boy» er ein koselig trall produsert av Askjell Solstrand. Det er også eit gjestevers av Store P som er så forbanna mat!

– Låten er nostalgi-porno, med mange fine referanser til gode gamle dager med dataspel og Game Boy og kos <3

– Låten handler om at eg har fått meg «game» og at folk no vil være rundt meg i ein sirkel som i gamledager når du var den første som fekk Game Boy i klassen <3 Spennende!!!

2. «Drift»

– Veldig koselig låt som eg har spelt live lenge! Den er produsert av Kastel, som er forbanna flinke menn 🙂 <3 Enkelt og greit ei låt som handla om å komme seg i drift.

– Usikker på om det er eit lokalt uttrykk, men det betyr vertfall at du må komme igang, klippe deg og komme deg i arbeid!!! Gravemaskin og traktor er fett!

– Det er litt ein gjeng-låt og fordi gjengen min og vibbefanger er så jæææææææææææææææææææævlig i drift hahahhaha!!!

3. «Det går bra»

– Denne låten er produsert av Sondre Alvestad kanskje betre kjent som Sonny Alven, som er min veldig gode ven! Eg er dritglad i han!

– Her er det gjestevers av verdens beste rapper Eirik Aas fra Hester V75!

– Det er ein litt roligare låt som skal minne deg på at ting går bra sjølv om ting av og til er jævlig vanskelig! det er viktig med ein positiv holdning når ting ikkje er lett <3

– Om du leser dette, så er eg glad i deg og det går bra <3 Livet er vanskelig til og med for Kjartan Lauritzen!

En som tenker på deg <333 (akam1k3, Vibbefanger)

4. «La meg være i fred»

– Denne sangen er produsert av Askjell. Den handler om at eg har blitt kjendis og at folk no har forandra seg, og behandler meg som eit objekt, som har gjort at eg har blitt litt introvert og eg vil gjerne være i fred av og til. Eg vil feste med gode vener 🙂

5. «Kanon»

– Dette er en hissig sviske som eg har produsert sjølv, og her har eg med min faste makker Primadanna. Vi kjører det som heiter back2back og snakker om at vi er dritings og har det fett rundt om i landet og er fete!!! VI E KANON!!!!

6. «Svidd»

– Denne også produsert av Sonny Alven. Han hadde aldri lagd hip-hop før men eg syns han har vært kjempeflink.

– Denne låten er den litt lokete låten som eg liker veldig godt sjølv men som eg trur folk kjem til å elske eller hate, hahaha, veldig spennende!!!

– Den handler om at eg er takknemlig til mine fans som har gjort at eg kan leve ut drømmen min, og det forteller eg mens eg er heilt ute og fucka ^^

– Litt som når du er full og forteller vennene dine kor glad du er i dei, det er denne låten. «Faen eg er så glad i deg bror, du er faktisk så fet! :-)»

7. «Fakta»

– Også produsert av Askjell! Vi var i Hellas og måtte ha noke greske instrument med så han fant eit sampel og fucka det heilt opp og så blei det denne låten, den mannen er SYK!!!

– Dette er då den obligatoriske skrytelåten, eg skal berre virke kul på denne. Stilig!

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Fat Leo (@kjartanlauritzen)

8. «Runde to»

– Denne låten er produsert av mine gode venn Joachim Lauritsen (ikkje eit tullenavn) også kjent som Leander.

– I denne låten forteller eg om at eg har gitt alt for å drive med musikk, men at det har blitt alt for mykje for meg, men at eg har gode folk rundt meg som hjelper meg, og at eg berre vil kjempe meg gjennom ting som er vondt og komme meg videre i livet, fordi livet er vakkert og digg, men at ting av og til skygger ting for det, men derfor må eg komme meg til neste nivå og runde dritten ut av d spillet <3

9. «Alt eg vil»

– Også produsert av Askjell. Dette er ein litt gammel låt som vi tok opp igjen som eg satt litt fast på og så berre eigde vi spelet og lagde nok ein fin låt!

– Denne låten handler om at det einaste eg vil er å være ung og ha det gøy for resten av livet med sommar og pils og kos og kjekt, og ein bønn om at dei gode opplevelsene må komme ein gang til og ein gang til og ein gang til osv!!!

– Sånn som små unger som gjer gøye ting så vil dei berre ha meir heilt til dei begynner å grine fordi dei ikkje får lov, og så handler den litt om å være snill og!

– Hade 730 dikka er dritsnille og har vært DTF sida dag 1, jæla mat! GID <3

Se også: Topp 11 nye norske sanger som kom i dag

Les mer