Hopp til hovedinnhold

Last ned Wolfmothers nye singel gratis

Nesten fire år etter at Wolfmother slapp sitt debutalbum, begynner det å skje noe nytt. Iallefall noe man kan høre. Og få.

Australierne deler ut sin nye singel «Back Round» gratis på sitt nettsted til de som legger igjen en epostadresse og telefonnummer.

(De oppfordrer sine fans til å donere penger til Røde Kors.)

I fjor annonserte Wolfmother at trioens bassist og keyboardist Chris Ross og trommis Myles Hesket kastet inn håndkleet, slik at vokalist og gitarist Andrew Stockdale stod igjen alene.

Men i forrige måned spilte det Grammy-vinnende bandet på hjemmebane, med ny besetning, under navnet White Feather, en vri på navnet til den australske 70-tallsgruppen Blackfeather.

Stockdale og de nye medlemmene Aidan Nemeth, Ian Peres og Dave Atkins skal fortsette å hete Wolfmother, mens det er ventet at eks-medlemmer Ross og Hesket satser på sitt andre band, elektronicaflørten Doom Buggy.

Wolfmother er nå i Los Angeles og jobber med den britiske produsenten Alan Moulder, som tidligere har spilt inn plater med blant andre Nine Inch Nails, Depeche Mode, The Smashing Pumpkins og My Bloody Valentine.

Hvis singelen «Back Round» er representativ for deres nye musikk, har ikke de nye medlemmene forandret gruppens sound i stor grad.

Videoen til singelen «Woman» fra 2005, produsert av Brooklyn-veteranen D. Sardy:


My Bloody Valentine bråkte på Øya i fjor.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer