Hopp til hovedinnhold

Last ned sexy norsk samleie-soundtrack

#THISCOULDBEURSBUTUPLAYIN (NB: ARTIKKELBILDE IKKE KLARERT MED JØRGEN & MATHIAS)

De få jentene som ikke benyttet seg av sjansen mens han fortsatt var i Oslo, vil nok ergre seg grønne over at den muskuløse musikkskribenten og Serato-kusken Mathias Rødahl i år feirer sin Valentine’s Day i statene.

(Single piker: Se hva dere går glipp av via Instagram.)

Men fortvil ei: Sammen med Raggabalder-sjef og NATT&DAG-kollega Joddski alias Jørgen Nordeng har Mathias kokt opp en afrodisisk Valentine’s Day-mixtape som du kan nyte sammen med venninner, mutters alene eller i lidenskapelig omfavn med din utkårede.
 
Vi putepratet med den uhyre kompetente (og potente) duoen om deres «Valentine’s Mix 2014», og planene for kvelden.
 
Hva var det som inspirerte akkurat dere to til å lage Valentine’s Day-mixtape?
 
Mathias: – For en R&B-elsker som meg er det Valentine’s Day hver eneste dag, så det var selvfølgelig umulig å takke nei da den til vanlig hardbarka Joddski foreslo et mykt mixtape-samarbeid.
 
Jørgen: – Jeg var i utgangspunktet litt småfurten for Mathias sin smånedlatende holdning til reggae, og ville vise ham! Haha, neida. Joda. Men vi er begge ekstremt opptatt av sjangre som er litt marginaliserte (Mathias sin sjanger, R&B, har jo nesten blitt stuerent i Norge….. helt til du sier R. KELLY!), og som har de fineste kjærlighetslåtene. Så det er folkeopplysning, samtidig som det er et eksperiment. Hvordan høres R&B og ræggi-<3 ut side om side? Ikke så verst, spør du meg. 
 
Hva betyr egentlig denne dagen for dere?
 
Jørgen: – Dagen betydde vel ikke så mye, før jeg fikk meg en #forlovede som var #amerikansk. De har jo tross alt en #tradisjon på dette.
 
Planen for årets Valentine’s Day-feiring?
 
Mathias: – Siden jeg befinner meg i Los Angeles om dagen, blir det Skype-session med min utkårede – etterfulgt av en utflukt til et par av Hollywoods mer lugubre strippeklubber når behovet for kvinnelig nærhet til slutt blir for stort.
 
Jørgen: – Jeg skal tilbringe tid med #forloveden fram til jeg skal spille smoochete, inderlige og smågrisete hits sammen med MC Kaman på Jæger.
 
Hvorfor bør norske beilere vie kvelden til deres Valentine’s-mix vs. for eksempel Pan Pipe Moods eller fredagssendingen til National Rap Show?
 
Jørgen: – De bør vie 70 minutter til mixen vår fordi den er garantert å sette stemninga, og fordi den har en hel masse vakre oder til både kjønnslig og kjærlig omgang som du garantert ikke har hørt før.
 
Mathias: – Vi har åpenbart stor respekt for både National Rap Show og panfløyte, men ingen av delene har noensinne fått noen laid. Det er der tapen vår kommer inn i bildet.
 
 
Hør og last ned virile Raggabalder vs. Skamløst Valentine’s Mix 2014 her:
 

Bonus! Mathias og Jørgen presenterer: Valentine’s Day-do’s & don’ts:

Mathias – DO’s:

1. Før du setter på Raggabalder x Skamløst-mixtapen i soverommet, bør du la Håkan ta seg av kveldens soundtrack. Smelter hun ikke av «Valborg» eller «Kär i en engel», er hun ikke verdt kjærligheten din samme hva.

2. Vis fram kjøkkentalentet ditt! Veien til en kvinnes hjerte går via stadig påfyll av hjemmelaget gulrot/ostekake.

3. Vin/musserende er selvfølgelig ikke det mest fantasifulle du kan dra på med, men er en romantisk klisjé du ALDRI må undervurdere.

DON’Ts:

1. Vær lat og kjøp en boks med sjokolade og noen røde roser. Det gjorde ekskjæresten hennes…i fjerdeklasse!

2. Foreslå at dere heller bør bruke penger på et felles fadderbarn siden Valentine’s Day likevel har blitt tatt over av de kapitalistiske markedskreftene.

3.  Avslør usikkerheten på egen manndom ved å si at ballader er gay. Sett heller på Raggabalder x Skamløst-mixtapen, og la myke menn som Pleasure P, Jah Cure, Joe og Busy Signal dra elskoven i land.

 
Jørgen – DO’s:
1. Sade-albumet Promise

2. Sade-albumet Love Deluxe

3. Sade-albumet Diamond Life

4. Sade-albumet Stronger Than Pride

5. Sade-albumet Soldier of Love

6. Sade-albumet Lovers Rock

DON’Ts:

1. Inviter dama di med på en helaften med Skeez-TV etterfulgt av nachspiel hos RSP for å diskutere flerstavelsesrimene til Snikende Fiko over en kopp Harstadfjord.

2. Book deg selv bort til en spillejobb for kvelden, for eksempel sammen med MC Kaman på Jaeger (hei, vent litt).

3. Send inn en sånn der valentinerhilsen i lokalavisa av typen «Takk for at vi henger sammen hver dag! Selv om det går dårlig til tider, så velger du aldri/surrender. Er litt skeptisk for at du installerte Minecraft i dag og vil være utro, men jeg vil alltid være der for å skaffe deg minst noen assists. /dance».

 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer