Hopp til hovedinnhold
MONEYSHOT (RUT HELEN GJEVERT/AGNETA BURNETT)

Last ned Mariann Rosas solokyss

«Download My Kisses» er solodebuten til Mariann Rosa alias Mariann Thomassen fra Surferosa, og som tittelen hinter om; verdensveven er en rød tråd.

– Folk bruker mer og mer tid på å leve i cyberspace, og singelen «Download My Kisses» handler om sosiale medier, nettflørting, teknologi og framtida, sier Stryn-jenta til 730, før hun forteller om sin nye stil. – Surferosa var pop-punk/rock, mens nå lager jeg pop. Inspirasjonskildene min er The Clash, Nina Hagen, David Bowie og Grace Jones pakka inn i popmusikken fra de siste tre tiåra. Etter å ha sunget i punk/rockeband i over 15 år, kommer jeg aldri til å glemme røttene mine som jeg pakker inn i en kommersiell produksjonen. Jeg er nysgjerrig av natur, kan aldri lære nok, så jeg gleder meg til fortsettelsen på dette nye musikalske eventyret. Vintage blanda med 2011. Vår og sommer. Jeg kommer lett i den stemningen når jeg lytter til låta mi, og jeg har fått fine kommentarer fra folk som mener den setter seg fort fast i hjernebarken. Why not?

Hør en smakebit av «Download My Kisses» her:

Hele den Ronny Svendsen-produserte singelen kan du høre hos WiMP og laste ned her. Holla på Mariann her.

Mariann forteller at soloalbumet etter planen kommer til høsten, og at hun før den tid slipper flere singler.

Se også: Livet etter Surferosa: Med nord-norske hipster-chicks

Nyeste saker fra 730.no

Les mer