Hopp til hovedinnhold

Last Action Hero Part 2: Hancock

Samtidig som jeg ligger på et rosa pledd på en imponerende strand i Danmark, og leser et litt eldre nummer av den ganske stive Hollywood-lefsa Variety (kanskje ikke en bibel, men desidert en tungvekter i filmbladbransjen) titter jeg på Last Action Hero på iPhone-en.
 
Jaggu forsøker ikke bladet å være døve mot Will Smiths ferskeste sommerblockbuster Hancock, ved å hinte om at filmen er en ny versjon av Arnolds vittige epos.
 
 

Jeg var for ung til å se dette eventyret fra det tidlige 90-tall (eller, jeg var i allefall for kid til å huske om jeg så det), men har naturligvis fått sjekket den ut på TV3 og TV Norge, minst et par ganger.

Poenget er at Last Action Hero er ganske morsom parodi på filmer som for eksempel Arnold har vært mye i. Det er til og med bakt inn endel ulogiske småfeil, som jeg ikke catchet før nå, på pleddet i Danmark. Arnold spiller dessuten ganske bra, og spruter av selvironi.
 
Utrolig nok.

Mens Variety altså drar inn denne halvveis kalkunklassikeren, mener en avis at tegnefilmen om superheltfamilien The Incredibles er et bedre valg enn Wills The Last Action Hero II.
 
Jeg har ennå ikke bestemt meg om jeg skal se Hancock på kino, DVD, iPhone, TVN eller TV3. Venter nok først på litt mer nærliggende feedback.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer