Hopp til hovedinnhold
Heit sommerlåt fra Horten.

Larsiveli viser frem sin nye «Baby»
Hortens store sønn Larsiveli slapp nettopp en forrykende gatesingel, som han nå følger opp med en offisiell radiosingel; «Baby». 25-åringen sikter her bredere, uten at det blir svett – kun fett. Afropop-flørten, produsert av Basmo Family, hører du nedenfor vår kjappe prat med Larsiveli.

Hei Lars! Hvordan er formen? Klarer du å holde riktig fokus på rehab?


– Hei! Formen min er bedre enn noen gang både fysisk og psykisk. Jeg trener og er veldig positiv om dagen. Jeg føler jeg holder riktig fokus på behandlingen, men jeg har også en del fokus på musikken nå. Ting skjer. #Veliseason


Hva slags tilbakemeldinger fikk du på det tunge 730-intervjuet?


– Jeg fikk egentlig bare positive tilbakemeldinger. Det var rett og slett veldig rørende å se at så mange bryr seg og støtter meg. Veldig mange kontaktet meg også for å fortelle at de går igjennom det samme og så delte vi litt erfaringer osv. Så jeg tror kanskje at intervjuet også har hjulpet mange.Så flott! Hva vil du si om «Baby»?– «Baby» er en veldig catchy låt med et litt hardere innhold enn sound, produsert av Basmo Fam. Låten handler om å krige for det man ikke vil miste og å gi slipp på det man har mistet for godt.


Du er også ute med en gatebanger. Hinter du om å være på nivå med Yosef fra Madcon og Chirag?


– Jeg er absolutt en av de beste her i landet. Det er ingen tvil om det. Så ja. I want that spot.
Hvilke andre norske rappere putter du øverst?


– Arif og Lars Vaular er to stykker jeg kommer på i farta som virkelig kan rappe. Vågard er også helt vill, jeg ser han koker opp noe greier på Insta Story-en sin. Det er jo dritmange flinke norske rappere om dagen, men det er ikke så mange som kan rappe-rappe. Hvis vi snakker om hvem som kan lage fete låter hadde det tatt meg en time å skrive opp lista.


Hvilke amerikanske rappere motiverer deg?


– Kodak Black.


Dine stories røper at du er oppslukt av Paradise Hotel. Hvem liker du aller best i årets sesong?


– Min favoritt i år er Mathias! Han bodde i Horten en periode så det sier seg sjøl hvorfor.


Hvis TV 3 spør pent, blir du med til neste år?


– Haha! Aldri i livet. Men hvis de spør om jeg kan være programleder, eller eventuelt gir meg muligheten til å reise ned for å gi dem taktikkråd, så gjør det. Det hadde også vært kult å få reise til Mexico bare for å checke noen av dem.


Hva er planen for sommeren?


– Å være så mye i studio som mulig, forhåpentligvis spille en del shows. Jeg kommer også til å være masse med barna mine, jeg har lyst til å ta dem med på en ferie. Dette blir min første sommer på lenge uten festing og rør. Så det blir jævlig deilig og avslappende.


«Baby» er hentet fra det kommende samlealbumet
Vin og rap
. Platen har med blant andre broren til Larsiveli; Makko Makeba Snow Boyz, Kald Flamme og ZadeKing fra Oslo Records og YGMG, samt gjester som Arif, Unge Ferrari, Myra, med flere.

Hør Larsivelis «Baby» her:  


Les mer